De prins en prinses kwamen dit jaar op de motor binnen bij café Brockie
De prins en prinses kwamen dit jaar op de motor binnen bij café Brockie

C.V. De Knoll'ntrekkers presenteren Hoogheden

BORNERBROEK - Prins Barry I Westen en zijn Prinses Ingrid regeren dit carnavalsjaar over het Knoll'nbrook. Zij zijn dit jaar het Prinsenpaar. Dat doen zij samen met hun Adjudantenpaar Raymond en Dianne Westen.

Zaterdag zijn de Hoogheden gepresenteerd in Residentie Café Brockie in Bornerbroek. De kersverse Prins maakte een verrassende entree door op zijn crossmotor samen met zijn gemalin van achter uit de zaal naar binnen te rijden. Zij gaan de vereniging dit jaar voor onder hun motto: 'Met disse 2 van Westen, kunt wie mooi 't carnavalsjaar verpesten!' Prins Barry is 43 jaar oud, getrouwd met zijn Prinses Ingrid en zij hebben samen 3 kinderen. In het dagelijks leven is Barry eigenaar van Westen Daktechniek B.V., partner voor al uw dakwerkzaamheden, lood-, koper- en zinkwerk.

Op vrijdag werd door de Jongerenraad van C.V. de Knoll'ntrekkers hun nieuwe Jonkheer gepresenteerd. Jonkheer Rens Westen zal samen met zijn Adjudant Jord Ledeboer de Jongerenaad voor gaan dit jaar onder hun motto: 'Disse daag'n hijs ik nich bie Plas, maar hijst wie alle carnavalsdaag'n oons glas!' Ook bij de jeugd werden twee Hoogheden gekozen: Jeugdprins Wout Loman en Jeugdprinses Bibi Kuilder. Zij lopen tijdens de carnavalsoptocht voorop in de polonaise! Dit jaar vindt in Bornerbroek de optocht plaats op zaterdag 10 februari om 14.30 uur.

Meer berichten