De tarieven voor het parkeren bij ZGT werden onlangs verhoogd
De tarieven voor het parkeren bij ZGT werden onlangs verhoogd

Reactie van de heer Huls op parkeertarief ZGT

ALMELO - De uurtarieven voor parkeren bij ZGT werden onlangs stevig verhoogd en zorgden voor boze bezoekers. Een van de reacties is van de heer Huls. Hij kwam onlangs om 13.35 uur naar het ZGT voor een afspraak om 14.00 uur. Hij pakte een kaartje bij de paal. Hij kwam om 15.10 uur uit het ziekenhuis en betaalde zijn kaartje. Tot zijn grote schrik moest hij 4,50 euro betalen. Hij was hier niet blij mee. Vervolgens realiseerde hij zich dat degene die om 15.15 uur op zijn plek ging staan ook voor hetzelfde uur moest betalen.' Dat vind ik onbehoorlijk gedrag,' laat de heer Huls weten. Hij is niet meer de jongste en gaat steeds heel tijdig naar het ziekenhuis om te voorkomen dat hij te laat op de afspraak komt. Hij vindt dat hij daarmee nog eens extra gestraft wordt.

Parkeerkaartje

Iepy Bijma, communicatiemedewerker namens ZGT zei in reactie hierop hetvolgende: 'Dit is niet hoe ons betaalsysteem normaal gesproken werkt. We willen daarom graag uitzoeken wat er aan de hand is. We nodigen deze meneer van harte uit om hierover contact met ons op te nemen en daarbij de parkeerkaart mee te nemen.' Met het kaartje wordt de kwitantie bedoeld, die kun je bij het automaat opvragen.

De heer Huls heeft toegezegd contact op te nemen met het ZGT. Helaas kan hij geen parkeerkaartje overleggen want dat moest hij gebruiken om de parkeerplaats van het ZGT te verlaten.

Meer berichten