Logo almeloosweekblad.nl


Janny en Johan van de Riet waren vele jaren het gezicht van de Palthestomerij in Almelo
Janny en Johan van de Riet waren vele jaren het gezicht van de Palthestomerij in Almelo

Al zestig jaar samen een paar en heel gelukkig

ALMELO - 'We leerden elkaar kennen op een soort Lunapark in de buurt van Kampen en we zijn altijd bij elkaar gebleven, met andere woorden van kermis, komt kermis,' vertelt de in Kampen geboren Janny Kroeze, 81 jaar, met een brede glimlach. Op 12 december 1957 trad ze in het huwelijk met Johan van de Riet, bijna 83 jaar.

Johan van de Riet heeft bijna zijn hele leven voor Palthe gewerkt. Eerst veertien jaar in Delfzijl en daarna kwam het paar terug naar Almelo. Dit was een grote wens van Johan die bijna 83 jaar geleden aan de Maardijk in Almelo is geboren. Beide echtelieden zijn vele jaren het gezicht van de Palthestomerij aan de Grotestraat geweest.

Het echtpaar heeft vier kinderen, tien kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Ze genieten nog dagelijks van hun tuin en doen zelf het huishouden. Ze maken dagelijks een wandelingetje en Johan rijdt nog regelmatig het hele land door om zijn kinderen of kleinkinderen te bezoeken.

'We hebben fijne buren waar we zo nodig een beroep op kunnen doen en dat maakt dat we nog graag heel lang in de J.B. Berninklaan hopen te mogen wonen,' geeft Janny van de Riet aan.

Het zestigjarig huwelijksfeest hebben ze gevierd met ongeveer vijftig gasten bij Saartje in Vroomshoop.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox