Logo almeloosweekblad.nl


Heracles Almelo wacht dit jaar nog een mooie wedstrijden zoals in Rotterdam tegen Feyenoord.
Heracles Almelo wacht dit jaar nog een mooie wedstrijden zoals in Rotterdam tegen Feyenoord. (Foto: Joris Dieterman)

Heracles Almelo sluit het jaar af in Venlo tegen VVV

Heracles Almelo speelde afgelopen week tegen Sparta Rotterdam voor de laatste keer dit kalenderjaar in het eigen Polman Stadion. Na het duel tegen de Rotterdammers volgde nog een uitduel tegen FC Utrecht.

ALMELO - Deze week speelt Heracles Almelo nog twee keer op vreemde bodem: in Rotterdam is Feyenoord de tegenstander. Komende zondag, vlak voor Kerstmis, sluit Heracles 2017 af met een uitwedstrijd tegen VVV Venlo.
Na de winterstop wacht Heracles Almelo een tweede seizoenshelft met een groot aantal interessante thuisduels op het programma. De kaartverkoop voor die duels is deze week gestart.

9 maart tegen FC Twente

De Almelose ploeg speelt op zondag 21 januari de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. PSV komt die dag naar het Polman Stadion. Daaropvolgende thuisduels worden gespeeld tegen ADO Den Haag en Willem II.

Op 24 februari is PEC Zwolle de tegenstander van Heracles Almelo. Het is de eerste van de twee derby's op rij die Heracles Almelo in eigen huis speelt.
Na het duel tegen de Zwollenaren, die dit Eredivisieseizoen uitstekend presteren, volgt de Twentse derby tegen FC Twente. Dit duel wordt gespeeld op vrijdag 9 maart. Verder speelt Heracles Almelo nog thuis tegen sc Heerenveen, AZ en FC Utrecht. De Utrechters zijn te gast bij wat voor Heracles Almelo de laatste thuiswedstrijd is van het seizoen, op zondag 29 april.

Kaarten voor thuiswedstrijden van Heracles Almelo zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Jeugd tot en met 14 jaar oud en 60-plussers zitten al voor 12,50 euro in het Polman Stadion. Nog voordeliger is het om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Deze is al verkrijgbaar vanaf 85 euro. Ook hier geldt voor jeugd tot en met 14 jaar oud en 60-plussers een voordeeltarief: vanaf 60 euro voor alle thuisduels in de tweede seizoenshelft.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox