Vorig jaar zijn er meer dan 300 pakketten uitgedeeld door betrokkenen van alle serviceclubs uit Almelo
Vorig jaar zijn er meer dan 300 pakketten uitgedeeld door betrokkenen van alle serviceclubs uit Almelo

Kerstpakkettenactie voor minder bedeelden

ALMELO - Ook nu de crisis gelukkig over het hoogtepunt is, blijft betrokkenheid bij de samenleving van groot belang. Stichting Nomen Nescio koestert al jaren de traditie om minder bedeelden in deze moeilijke periode van de donkere dagen voor kerst extra te ondersteunen middels de welbekende kerstpakkettenactie.

Anoniem

De doelgroepen zijn 1 oudergezinnen met kinderen in Almelo, die langer dan 4 jaar in de bijstand zitten. Het pakket bestaat uit 25 euro aan boodschappen en een waardebon van 100,00 euro te besteden aan huishoudelijke artikelen bij de HEMA. Elk pakket heeft een waarde van 125,00 euro en betekent heel veel voor deze gezinnen.

Vorig jaar zijn er meer dan 300 pakketten uitgedeeld door betrokkenen van alle serviceclubs uit Almelo, waarvan bijna 250 door Nomen Nescio voorzien. Naast deze jaarlijkse kerstactie staat de stichting al jaren bijstandsgezinnen bij die acute hulp behoeden die niet meer door andere organisaties voorzien kan worden. Nomen Nescio betekent 'ik ken de naam niet'.

De doelgroep voor deze kerstactie wordt door de Sociale Dienst van Almelo geselecteerd en zowel de schenker als de ontvanger blijven anoniem. Voor meer info kijk op www.nomennescioalmelo.nl of mail naar info@nomennescioalmelo.nl

Meer berichten
Shopbox