Laat een kerstboom van Wendy en Leon Roelofs in uw huiskamer schitteren en steun het goede doel zodat elk kind iets extra's krijgt met de feestdagen
Laat een kerstboom van Wendy en Leon Roelofs in uw huiskamer schitteren en steun het goede doel zodat elk kind iets extra's krijgt met de feestdagen

Elk kind iets extra's tijdens feestdagen

ALMELO - 'Ik zou graag willen dat straks met de feestdagen iedereen een mooie kerstboom thuis bezorgd krijgt, maar ook dat alle de kinderen die tijdens de kerst in het ziekenhuis liggen iets extra krijgen,' aldus Wendy Roelofs. Uit heel Twente kunnen mensen via internet een kerstboom bestellen, die vervolgens thuis bezorgd wordt.

Twee euro van elke boom gaat naar de kinderen in het ZGT. Samen met haar man Leon Roelofs heeft Wendy in haar woonplaats Geesteren een groot terrein waarop heel veel kerstbomen zijn geplant. Deze bomen, die in vele verschillende afmetingen en soorten worden aangeboden, bezorgt men thuis. Via internet kan men vanuit zowel de directe omgeving van Almelo, maar ook vanuit Hengelo, Oldenzaal of Enschede een kerstboom bestellen.

Kwaliteit
Er zijn in de omliggende plaatsen verschillende wederverkooppunten. De bomen komen allemaal vanaf de kwekerij in Geesteren. Enkele jaren geleden is Leon Roelofs begonnen met de aanplant van kerstbomen. Jaarlijks plant hij duizenden nieuwe bomen. Dit doet hij naast zijn fulltime baan. De bomen hebben gemiddeld 5 tot 9 jaar nodig om uit te groeien tot kerstboom. Het is een arbeidsintensief proces, dat bestaat uit aanplanten, snoeien en bemesten. Dit alles om er voor te zorgen dat de boom een zo goed mogelijke kwaliteit en naaldhardheid krijgt. Wendy Roelofs heeft door omstandigheden de afgelopen jaren veel in het ziekenhuis gelegen. Ze weet wat het is om daar te moeten verblijven. Daarom is het een grote droom van haar dat elk kind iets extra's krijgt tijdens de kerstdagen. Van elke verkochte boom gaat 2 euro naar de kinderen die tijdens de kerstdagen in het ziekenhuis moeten verblijven. Wendy heeft onlangs zelf afspraken met de kinderafdeling in het ZGT gemaakt. De kinderen kunnen met de kerst rekenen op een handgeschreven kerstkaart en een cadeautje. Daarnaast wil ze graag voor de kinderen die niet van bed mogen dat ze de mogelijkheid krijgen op een verrijdbare spelcomputer te spelen, waardoor ze hun ziekte voor eventjes kunnen vergeten.

Bestellen

Vanaf heden kan iedereen heel gemakkelijk een kerstboom bestellen via www.uwkerstboomthuisbezorgd.nl. De boom wordt op het gewenste moment bezorgd. Mooi voor degenen die een te kleine auto hebben of fysiek niet in staat zijn om te sjouwen en de auto wordt niet langer besmeurd.

Er zijn duizenden bomen beschikbaar er in alle maten, voor flat tot villa,' laat Wendy Roelofs weten.

Meer berichten
Shopbox