Ria wil graag samen met u het jubileum vieren
Ria wil graag samen met u het jubileum vieren

Ria 40 jaar in dienst

Ria viert aanstaande vrijdag 24 november haar veertigjarig dienstverband bij PLUS Cornelis aan de Stadionlaan 30 in Almelo en wil dit heuglijke feit gezellig samen met u vieren. Ria is van 09.30 - 15.30 uur aanwezig in de winkel achter de kassa en vindt het erg leuk om al haar klanten persoonlijk te kunnen begroeten. Dus kom gezellig even langs bij Ria en feliciteer haar met haar veertigjarig jubileum!

ALMELO – 'Slager, mag ik een pondje gehakt van u? Mevrouw, mag ik een onsje rosbief van u?' Ria weet het allemaal nog heel goed, vroeger werkte ze in de supermarkt bij 4 = 6 van Kuiper aan de Bornerbroeksestraat in Almelo.

Vroeger was alles anders

'Alles was anders maar vroeger niet alles beter. In de winkel werden alle producten met een kleine prijssticker geprijsd en aan de kassa werden artikelen op productgroep aangeslagen.

Tegenwoordig kan je je dat bijna niet meer voorstellen. De computer weet alles over de voorraad en laat zelfs zien hoe laat een artikel verkocht wordt, zodat het systeem de voorraad automatisch weer aanvult.' Het systeem is heel erg handig en functioneel.

Bij de kassa

Tegenwoordig werkt Ria bij de kassa en ze kent nog steeds bijna alle klanten. Daarom is Ria vrijdag 24 november van 9.30 – 15.30 uur in de winkel aan de Stadionlaan om dit te vieren.

Meer berichten
Shopbox