Sla uw slag tijdens de grote kofferbakverkoop op het Indiëterrein! Honderden goederen worden rechtstreeks vanuit de auto aangeboden
Sla uw slag tijdens de grote kofferbakverkoop op het Indiëterrein! Honderden goederen worden rechtstreeks vanuit de auto aangeboden

Grote kofferbakverkoop Indiëterrein

ALMELO - Op zondag 26 november is er een grote kofferbakverkoop in de Wevershal (bij de watertoren) op het Indiëterrein. De markt is van 12.00 tot 16.00 uur en voor bezoekers is de toegang gratis. Meer dan honderd verkoopplaatsen biedt deze overdekte markt op 5.000 m2.

De kofferbakverkoop biedt een mooie gelegenheid om een middag te snuffelen en om originele Sinterklaas- en kerstaankopen te doen. Om op zoek te gaan naar uitbreiding van uw verzameling. Om er een leuke winterjas of ander kledingstuk voor weinig geld op de kop te tikken of misschien vindt u er een boek dat u altijd al graag wilde lezen.

Ook opa's en oma's kunnen er natuurlijk weer lekker veel speelgoed, vinden zodat de kleinkinderen het fijn vinden om op bezoek te komen, want er is weer genoeg om mee te spelen. Tweedehands spullen, maar soms ook nieuwe zoals miskopen of geschenken die nooit zijn gebruikt, zullen worden aangeboden.

Speelgoed, kleding, hebbedingetjes, sieraden, serviesgoed, meubeltjes, kerstspullen, (strip)boeken, films, singles en elpees, u kunt het zo gek niet bedenken. Voor kinderen is er een springkussen. Ook zijn er kramen met onder andere Indische hapjes, Mexicaans Soulfood, koffie, thee, belegde broodjes en zoete koekjes. Er wordt een terras ingericht waar het lekkers kan worden gegeten, maar eten meenemen naar huis kan natuurlijk ook.

Nog plaatsen beschikbaar

Voor de verkopers is dit een mooie gelegenheid om overbodig geworden spullen te verkopen na het opruimen van de boeken- of kledingkasten, het kinderspeelgoed, de muziekcollectie en de schuur en zolder. Er zijn ruim honderd verkoopplaatsen. Dit is de goedkoopste markt in de regio en het mooie is, u hoeft niet met uw spullen te sjouwen. Er zijn nog verkoopplaatsen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van KofferbakverkoopAlmelo of stuur een e-mail met uw adresgegevens naar kofferbakverkoopalmelo@gmail.com om u aan te melden, u ontvangt dan een bevestiging. Verkopen op deze markt is eenvoudig, u rijdt de auto naar binnen op aanwijzing van de organisatie. Na het parkeren kan de verkoop beginnen. Velen zullen hun waren op de grond op een kleed of zeil achter de auto uitstallen, maar een (behang) tafeltje meenemen kan natuurlijk ook. En wilt u graag een plaats naast de buurvrouw, vriendin of familielid, dan is dat mogelijk.

Meer berichten
Shopbox