Logo almeloosweekblad.nl


De winnaars van de loterij waren zichtbaar blij met hun prijs
De winnaars van de loterij waren zichtbaar blij met hun prijs

Oktobermaand is Almelose marktmaand

ALMELO - In het kader van de inmiddels traditionele 'oktober Almelose marktmaand' heeft het bestuur van de Stichting Weekmarkten Almelo ook dit jaar tijdens de wekelijkse donderdag- en zaterdagmarkten diverse activiteiten georganiseerd.

Bij door consumenten gedane aankopen zijn loten verstrekt die de klanten konden invullen en inleveren. De winnaars van deze loterij van de donderdag- en zaterdagmarkt zijn inmiddels ingelicht en hebben de prijzen in ontvangst genomen. De prijzen varieerden van tv's en diners tot een hoofdprijs in de vorm van een reischeque ter waarde van € 1.000,-.

Promotionele activiteiten
Verder hebben tijdens de markturen diverse optredens plaats gevonden waaronder een ballonnenclown, muziekoptredens, goochelaar, cabaret en anderen.

De actie oktober Almelose marktmaand is afgesloten met de uitreiking van de door de Almelose kooplieden aangeboden prijzen.

In de komende periode zullen tijdens de markten nog diverse promotionele activiteiten plaats vinden; raadpleeg hiervoor de plaatselijke media, facebook alsmede de website.

De Almelose kooplieden heten u van harte welkom op de donderdag- en zaterdagmarkt.

Reageer als eerste
Meer berichten