Logo almeloosweekblad.nl


Freddie en Alie Huisman waren erg verrast toen ze hun fraai versierde huis zagen, compleet met rode loper
Freddie en Alie Huisman waren erg verrast toen ze hun fraai versierde huis zagen, compleet met rode loper

Echtpaar Alie en Freddie Huisman 50 jaar getrouwd

ALMELO - 'Toen wij trouwden was de ambtenaar van de burgerlijke stand voor het eerst in een toga,' vertelt Freddie Huisman. 'We haalden daarmee uitgebreid de pers.' Het was op 2 november alweer vijftig jaar geleden dat hij trouwde met Alie Hondebrink. Freddie is inmiddels 74 jaar en Alie 71 jaar. Het paar woont al bijna 40 jaar tot volle tevredenheid aan de Joost van den Vondelstraat. Freddie werkte eerst in de textiel en later in de meubels bij Hakro.

Muziek
Alie heeft heel lang bij 't Wonder en later bij de Grote Een in de verkoop gewerkt. Het paar heeft een volkstuin en ze genieten volop van alle gezonde producten die ze zelf verbouwen. Freddie is een heel groot van fan van Jim Reeves, hij heeft al zijn muziek. Hij maakt graag en veel video-opnames van onder andere trouwerijen. Samen houden van vakantie en vooral langlaufen doen ze graag.

'Freddie is veel te bescheiden,' vertelt zijn broer Henk die aangeeft dat Freddie nog prachtige filmopnames heeft van de bevrijding, die hij met zijn camera vanaf de fiets heeft gemaakt.

Dat de twee echtelieden nog altijd door dik en dun voor elkaar gaan blijkt wel uit het prachtige horloge dat Alie van Freddie kreeg. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!

6 reacties
Meer berichten