Logo almeloosweekblad.nl


Paraveterinair Eline Snijders specialiseert zich ook tot kattentrimster
Paraveterinair Eline Snijders specialiseert zich ook tot kattentrimster

Start kattentrimsalon

ALMELO – Eline Snijders is in het dagelijkse leven gediplomeerd dierenartsassistente (paraveterinair) bij Dierenkliniek Almeloord. Toch wil zij zich ook specialiseren als kattentrimster en heeft die studie al volop opgepakt. Bij haar werkgever Dierenkliniek Almeloord wordt dat aangemoedigd en zij krijgt daarvoor ruimte beschikbaar om deze studie te complementeren met een eigen katten-trimsalon.

'Wij ondersteunen de studie en het initiatief zodat Eline zich verder kan specialiseren. Vooral ook omdat zij als gediplomeerd paraveterinair bij de katten ook mogelijke gezondheidsproblemen aan bijvoorbeeld ogen en oren kan signaleren en erger kan voorkomen door de nabijheid van een dierenarts. Dat laatste kan ook nuttig zijn bij onhandelbare katten, want niet elke kat laat zich zomaar trimmen. In zo'n geval kan sedatie of narcose een uitkomst bieden,' zegt Orly von Brucken Fock over het initiatief van haar medewerkster. Voorafgaand aan de trimbeurt van de kat door Eline, ondersteunt Dierenkliniek Almeloord haar daarom ook tot 31 december 2017 met een gratis check-up van de kat door dierenarts Von Brucken Fock.

En vanwege het 35-jarig jubileum van Von Brucken Fock als dierenarts wordt de maand november ook nog eens 20 procent korting gegeven op alles voor de hond en er is een speciale actie voor entingen bij konijnen. Kijk ook eens op www.almeloord.nl

Reageer als eerste
Meer berichten