Logo almeloosweekblad.nl


Timing en Van Merksteijn organiseren een open banenavond
Timing en Van Merksteijn organiseren een open banenavond

Open banenavond

ALMELO - Timing en Van Merksteijn organiseren op 1 en 2 november een open banenavond bij Van Merksteijn op het Bedrijvenpark Twente 237 in Almelo. Tijdens deze avond kunnen werkzoekenden onder andere deelnemen aan een presentatie en een rondleiding onder leiding van het management. Van Merksteijn is continu op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Door de deuren van deze locatie te openen hoopt Timing werkzoekenden te interesseren voor een baan als technisch operator, bij de technische dienst of als logistiek medewerker.

Goed werkgeverschap

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Altijd meer willen, en continu, aandacht besteden aan de kwaliteit van processen en daarmee de producten, de arbeidsomstandigheden binnen Van Merksteijn en de bijkomende milieueffecten. Hetzelfde geldt voor duurzaamheid. Van Merksteijn International is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van toekomstige generaties. In september hebben 30 flexwerkers van Timing een vaste baan gekregen bij Van Merksteijn en in januari 2018 kunnen nog eens 20 flexwerkers een vast contract tegemoet zien. Nieuwe flexkrachten maken niet alleen kans op een vast dienstverband, maar krijgen ook diverse opleidingen aangeboden. Op de Van Merksteijn School kunnen ze bijvoorbeeld een Veiligheidscertificaat behalen of een praktijkopleiding doen.

Iedereen die geïnteresseerd is in de open banenavond kan zich aanmelden op een tijdstip tussen 17.30 uur en 21.30 uur via www.timing.nl/openbanenavond.

reageer als eerste
Meer berichten