Logo almeloosweekblad.nl


Kom maar langs als je durft!
Kom maar langs als je durft!

Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk eng

ALMELO - Van 4 tot en met 15 oktober is het Kinderboekenweek rondom het thema Gruwelijk eng! Het kinderboek wordt gevierd met allemaal griezelboeken, Kom eens langs als je durft! Bibliotheek Almelo organiseert de volgende gratis activiteiten:

Briefgeheim film

Woensdag 4 oktober, 15.30 uur

De 11-jarige Eva heeft genoeg van de eeuwige ruzies van haar ouders en besluit een nachtje van huis te blijven, verstopt bij haar vrienden Jackie en Thomas. Wanneer Eva in de tuin van de buurman een geheimzinnige brief vindt, raken de drie betrokken bij een crimineel complot. Maar kan Eva haar vader nog wel vertrouwen? Vanaf ca. 9 jaar.

GVR film

Woensdag 11 oktober, 15.30 uur

Amerikaanse speelfilm (2016) geregisseerd door Steven Spielberg, naar het boek 'Grote Vriendelijke Reus' van Roald Dahl. De kleine Sofie woont in een weeshuis. Op een nacht wordt ze door een reus meegenomen naar Reuzenland. Gelukkig is het een GVR (grote vriendelijke reus). Samen bedenken ze een plan om de mensetende reuzen te vangen. Vanaf ca. 8 jaar.

Gruwelijk eng

kinderboekenweekfeest

Zaterdag 14 oktober 11.00 – 16.00 uur

Het is de hele dag feest in de Bibliotheek! Feest? Yes, een echt griezelfeest! De hele zaterdag zijn er leuke activiteiten rondom griezelen.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox