Logo almeloosweekblad.nl


‘Maar liefst vier theatervoorstellingen en ook nog een verrassingsvoorstelling worden er gegeven,’ aldus Ank le Noble en Marius Leijten
‘Maar liefst vier theatervoorstellingen en ook nog een verrassingsvoorstelling worden er gegeven,’ aldus Ank le Noble en Marius Leijten (Foto: Marion Wesselink)

Theaterroute, die mag je niet missen!

ALMELO - Op zaterdag 30 september staat Almelo voor de tweede keer in het teken van de Theaterroute in het centrum. 'Maar liefst vier theatervoorstellingen en ook nog een verrassingsvoorstelling worden er gegeven. Daarnaast kan men heerlijk eten en dat voor dezelfde prijs als vorig jaar,' laat de bekende theaterkenner in Almelo, Ank le Noble weten. De vouchers zijn reeds te koop. Men kan zich inschrijven voor vijf van de in totaal veertien verschillende voorstellingen. Deze duren steeds ongeveer een half uur en vinden op verschillende locaties plaats. Hiertoe behoren meerdere grote huiskamers en ook Hof 88 en het Theaterhotel. Tot 29 september kunnen vouchers gekocht worden. Men moet er wel rekening mee houden dat sommige optredens in kleine settings sneller vol kunnen zijn. Op zaterdag 30 september kan men de vouchers tussen 10.00 uur en 13.00 uur inwisselen voor toegangsbewijzen. Vervolgens begint de eerste voorstelling om 17.00 uur.

Kleinschalig theater

Ank le Noble en Marius Leijten hebben met z'n tweeën de stichting Theaterroute opgezet. Hun doelstelling is kleinschalig theater te bieden en daarnaast een verbindende functie uitstralen. Samen zetten ze alle lijnen uit en ondertussen hebben ze de verschillende voorstellingen binnen gehaald. Ze verwachten zeker 300 bezoekers, die natuurlijk uit Almelo komen, maar daarnaast ook uit vele andere delen van het land tot Maastricht aan toe. 'We zijn ongelofelijk blij met de hulp van de bibliotheek, die de kaartverkoop regelen en ook voor de nodige stoelen gaan zorgen,' geeft Ank Le Noble aan. De Theaterroute begint op 30 september om 17.00 uur. Men kan onder andere cabaret, toneel en klassieke muziek verwachten. Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te bezichtigen. Er worden twee voorstellingen aangeboden voor het eten en daarna zijn er ook twee optredens te bekijken. Rond 22.30 uur vindt het verrassingsoptreden plaats. Het diner wordt op verschillende plaatsen gehouden. Voor meer info kan men terecht op de prachtige website www.theater-enroute.nl. Deze website is vormgegeven door Eric Fischer.

reageer als eerste
Meer berichten