Logo almeloosweekblad.nl


De collectanten van het KWF bieden nu de mogelijkheid om te pinnen of contactloos te doneren aan. ‘Geen klein geld behoort nu tot verleden’
De collectanten van het KWF bieden nu de mogelijkheid om te pinnen of contactloos te doneren aan. ‘Geen klein geld behoort nu tot verleden’ (Foto: Marion Wesselink)

Gift aan KWF kan nu ook met pin

ALMELO- 'Geen 'klein' geld in huis hoeft bij het collecteren niet langer een probleem te zijn', geeft Gerda Boertien van het KWF aan. Tijdens de collecte van het Koningin Wilhelmina Kankerfonds kan er nu aan de deur ook met pin en contactloos gedoneerd worden. Natuurlijk kan men daarnaast ook nog contant geld in de vertrouwde bus doen. De collecte wordt dit jaar gehouden van 4 tot en met 9 september.

Nieuw is het collecteren voor één dag. Mensen hoeven dan slechts voor één dag zich ongeveer twee uur beschikbaar te stellen. Voor dit jaar is dat op 9 september.  Men kan zich aanmelden via info@kwfalmelo.nl. Ook is aanmelding via de facebookpagina van KWF mogelijk. 'Afgelopen juni was er massale steun voor de 'Samenloop voor hoop', wij hopen dat er ook nu weer gul gegeven wordt en ook dat er nog vele Almeloërs bereid zijn zaterdag 9 september twee uurtjes te besteden aan het lopen van de collecte', aldus een immer gedreven Gerda Boertien. 'Door alle beetjes samen kan er nog meer onderzoek gedaan worden om kanker de wereld uit te helpen'.

reageer als eerste
Meer berichten