Logo almeloosweekblad.nl


Het Sportpark biedt de hele zomer zwemplezier

ALMELO - Zwembad Het Sportpark is gedurende de gehele zomerperiode alle dagen geopend. Tot en met zondag 3 september bestaat er volop de mogelijkheid om te genieten van een zomers dagje uit in eigen stad! Baantjes trekken, glijden van de glijbaan, potje beachvolleyballen, activiteiten op onze ligweide, het kan…bij Het Sportpark!

Inspelen

Het Sportpark opent de komende 7 weken dagelijks haar deuren van 07.00 uur - 20.00 uur en in het weekend van 10.00- 17.00 uur. Uiteraard spelen zij het gehele seizoen in op de temperaturen. Is het een hele warme dag in het weekend, dan verruimen zij de openingstijden! Bij lagere temperaturen wordt het buitenbad verruild voor het binnenbad en kan het zwemplezier gewoon doorgaan. Uitgezonderd van 21-25 augustus, dan is het binnenbad gesloten in verband met het jaarlijkse onderhoud.

Passend programma

Om voor jong en oud een passend programma te bieden organiseren zij diverse leuke sportieve activiteiten. Spelen en dansen in het schuim tijdens een schuimparty of genieten van een speciale Ladies Night? Volg onze social media kanalen en mis deze zomer de activiteiten bij Het Sportpark niet! Het Sportpark: altijd zwemplezier!

Zie voor alle informatie ook www.hetsportpark.nl

reageer als eerste
Meer berichten