Logo almeloosweekblad.nl


Namens de PLUS-sen is door de heer Savoyen van Plus Cornelis Stadionlaan de cheque overhandigd aan de ambassadrice van stichting Opkikker
Namens de PLUS-sen is door de heer Savoyen van Plus Cornelis Stadionlaan de cheque overhandigd aan de ambassadrice van stichting Opkikker

Plus Almelo zamelt € 850,- in

ALMELO - De statiegeldbonnetjes van de lege flessen die ingeleverd worden bij de 4 PLUS winkels kunnen worden gedoneerd aan een goed doel. In de maand juni was dit voor Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker (www.opkikker.nl) verzorgt lichtpuntjes voor langdurig zieke kinderen. Zo'n tweeduizend keer per jaar worden gezinnen met een langdurig ziek kind verrast met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, wordt niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje gezet. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag. Dit doel sluit naadloos aan bij de Plus Supermarkten die onder andere als doel hebben om in de buurt van de winkels een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Afhankelijk van sponsoring

De gezamenlijke PLUS winkels (Van Limbeek, Wemekamp, Schuldink & Cornelis) hebben de ingeleverde statiegeld bonnetjes bij elkaar gelegd en hebben dit aangevuld met een mooie bijdrage om in totaal € 850,- in te zamelen voor stichting Opkikker. Namens de PLUS-sen is door de heer Savoyen van Plus Cornelis Stadionlaan de cheque overhandigd aan de ambassadrice van stichting Opkikker.

Stichting Opkikker doet er alles aan om gezinnen met een langdurig ziek kind de ontspanning en de mentale energie te bieden die zij zo hard nodig hebben. Voor de financiering van Opkikkerdagen zijn ze geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften, acties en eigen initiatieven. Ze kunnen uw hulp dan ook heel goed gebruiken!

reageer als eerste
Meer berichten