Logo almeloosweekblad.nl


Foto: Marco Oude Groothuis

Heracles begint met eerste training

Heracles begon na een aantal weken rust aan de eerste training van het seizoen 2017-2018. Ondertussen krijgt de leiding van de club en de trainers steeds meer inzicht in wat er verwacht kan worden.

Top op heden is het een aardige leegloop in Almelo. Zo zijn onder andere inmiddels Bruns, Te Wierik, Hoogma en Gosens weg als vaste waarden van het team, maar bereikte ons ook het bericht dat Bram Castro terug naar huis keert met een contract bij AA Gent onder de arm. De spoeling wordt dus langzaam steeds dunner. Wel hebben de hogere heren ook wat inkopen weten te doen.

Zo mogen we dit jaar gaan kijken naar onder andere wat nieuwe gezichten, maar ook wat bekende gezichten van vroeger. Zeinstra, Van den Buijs, Van Hintum, Wuytens en Monteiro zijn de nieuwe gezichten bij Heracles, maar ook de bekende koppies van Van Mieghem en Gladon zien we terugkeren op vertrouwde bodem. Al is het daar nog even wachten op, want het complete veld is uit het stadion verdwenen en er wordt een nieuwe mat in gelegd, de meest geavanceerde mat van Ten Cate tot op heden. 

reageer als eerste
Meer berichten