Logo almeloosweekblad.nl


Grote opkomst jaarlijkse sponsordag Preston Palace

ALMELO - Op zaterdag 1 juli werd de jaarlijkse sponsordag bij Preston Palace georganiseerd. Meer dan honderdvijftig sporters, gehuld in Preston Palace sporttenue, kwamen enthousiast naar het all-inclusive hotel om het succes te vieren. Zij hadden zin in het feest van hun favoriete sponsor.

Jaarlijks evenement

De dag startte met een foto met alle gesponsorde teams. Een sportief gezelschap bestaande uit enthousiaste volleyballers, hockeyers en voetballers. Zelfs het Preston Palace ralleyteam was van de partij. Bij elkaar een indrukwekkend gezelschap van zo'n honderdvijftig personen. Na het fotomoment luisterden de sportievelingen naar de motiverende speech van Carlo Slag, directeur Preston Palace. Zijn woorden van dank en trots werden beloond met een daverend applaus en daarna gingen de sporters hun weg binnen Preston Palace. Heerlijk zwemmen onder de flonkerende sterrenhemel in het subtropisch zwemparadijs of op avontuur gaan in de spannende indoor-kermis. Er was volop aanbod!

Allemaal een winnaar

Preston Palace is een unieke sponsor die meer doet dan enkel bedrijfsvermelding op een wedstrijdshirt. Met het organiseren van de jaarlijks terugkerende sponsordag staat Preston Palace pal achter haar sporters. Preston Palace en shirtsponsoring, dat is een win-win situatie. De sporters zijn in de prachtige sporttenues niet alleen het visitekaartje van de club, maar ook van Preston Palace. En samen delen ze dezelfde spirit: samenwerken, respect en het allerbeste uit jezelf halen zijn termen die zowel voor Preston Palace als voor de sportclubs van groot belang zijn.

Volop in beweging

Net als de sporters, is het Almelose all-in hotel- en uitgaanscentrum volop in beweging. Het populaire horecabedrijf blijft niet alleen investeren in sporters uit de gehele regio, ze investeert ook in haar all-inclusive aanbod om haar gasten de perfecte beleving te bieden. Deze unieke beleving kenmerkt zich in kwaliteit, gastvrijheid en optimale service. Daarom is in januari de renovatie van de hotelkamers hervat en zijn vóór de zomervakantie de laatste drie hotelgangen vernieuwd. Begin 2018 worden de hoofdentree en hotellobby vergroot en vernieuwd. Met dit vernieuwde aanbod presteert Preston Palace op topniveau.

reageer als eerste
Meer berichten