Logo almeloosweekblad.nl


Like, deel en win een Preston Palace all-in zondagarrangement

ALMELO - All-inclusive zondag uit bij Preston Palace. Geniet samen van een mooie familiedag! Néé, niet weer een saaie dag thuis. Kom met z'n allen naar Preston Palace en beleef de leukste dag allertijden!

Veelzijdig en verrassend

Het uitgaanscentrum biedt volop mogelijkheden tot ontspanning. Van een kop koffie of thee met een gebakje naar keuze in de koffiecorner, tot een drankje op één van de gezellige binnen- of buitenterrassen.

Spelfaciliteiten

Er zijn veel spelfaciliteiten zoals; midgetgolf, bowlen, snookeren en biljarten. Relax in het zwem- en saunaparadijs of beleef een spannende tijd in de unieke indoor-kermis. Voor de kleine gasten is de spelotheek geopend. Kinderen hebben de dag van hun leven in deze ruimte met springkussens en klim- en klauterattributen. Poffertjes en patatjes horen er natuurlijk bij!

All inclusive

U betaalt één tarief voor een compleet arrangement. Het eten, het luxe koffiebuffet, de drankjes, de spelmogelijkheden, het zwem- en saunaparadijs en de indoor-kermis zijn bij de prijs inbegrepen! Om optimaal, onbeperkt en onbezorgd van uw verblijf te genieten. Zie ook www.prestonpalace.nl voor meer informatie.

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met het Preston Palace 2 x 2 dagarrangementen verloten. Interesse? LIke en deel dit bericht openbaar voor dinsdag 11 juli. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

13 reacties
Meer berichten