Logo almeloosweekblad.nl


ATC Veenhorst benoemd Siny Prinsen tot erelid

ALMELO - Tijdens de finaledag van het Team Creative Open Veenhorst toernooi is afscheid genomen van toernooileider Siny Prinsen. Samen met haar man Gerard is ze al sinds 1991 lid van de tennisclub in de Schelfhorst, waar ze zich altijd met hart en ziel heeft ingezet voor de club. Ze was blij verrast dat ze in het zonnetje werd gezet door het bestuur en tot erelid werd benoemd. 'Erelid word je niet zomaar. Hiervoor moet je gedurende een lange periode een behoorlijke bijdrage hebben geleverd aan het wel en wee van de club. En dat heeft Siny zeker gedaan,' zegt bestuurslid Joke van Goor. Na jarenlang competitieleider te zijn geweest, waarbij ze ook deel uitmaakte van het bestuur, was Siny ruim 20 jaar het gezicht van het jaarlijkse Open Veenhorst toernooi. Met deze activiteiten stopt ze. Wel blijft Siny nog actief als organisator van het gezellige Autobedrijf Christiaans Invitatietoernooi. Na een woord van dank door Jeroen Ongering de voorzitter, werd haar de oorkonde overhandigd met daarbij een mooie bos bloemen.

Padelbanen

Ook zijn tijdens de finaledag van het Team Creative Open Veenhorst de padelbanen in gebruik genomen. Padel is een nieuwe racketsport dat een midden vormt tussen tennis en squash. Het wordt gespeeld op een veld van 10 meter bij 20 meter, dat is omgeven door een glazen wand en een hekwerk. Peter Amerika legde aan de deelnemers de spelregels uit en begeleidde de partijen. Op 17 september tijdens de finaledag van de clubkampioenschappen van de tennisvereniging zullen de banen officieel geopend worden en worden er clinics georganiseerd. Een ieder is van harte welkom om deel te nemen. Daarnaast organiseert de vereniging inloopavonden. Zowel voor de clinic als voor de inloopavonden kan men zich aanmelden via de website. Heb je familie, vrienden of collega's die Padel misschien ook wel leuk zouden vinden? Neem ze gerust mee tijdens deze introductiemomenten. De inloopavonden vinden plaats op dinsdag 4 en 11 juli vanaf 19.00 uur. Bram Meijer, de nummer 1 van Nederland, zal daar uitleg geven hoe je deze sport moet spelen. Rackets zijn aanwezig.

Nieuw bij de jeugd: tenniskidsblauw

Tenniskids blauw is voor kinderen van 4 en 5 jaar. De jeugdtrainer van ATC Veenhorst, Sandra Veldhuis heeft de cursus Kids Blauw gevolgd. Heb je kinderen van 4 of 5 jaar en lijkt het je leuk om ze een keer gratis mee te laten doen? Kom dan op zaterdag 8 juli van 10.00 -10.30 uur naar de vereniging aan de Veenelandenweg 3 te Almelo (Schelfhorst). Graag voor 4 juli aanmelden via sandraveldhuis90@gmail.com Filmpje ter promotie https:youtu.be/d_iV0rja0b4.Kijk voor meer informatie op www.atc-veenhorst.nl

reageer als eerste
Meer berichten