Logo almeloosweekblad.nl


Er werden vele prijzen uitgereikt aan de blije winnaars
Er werden vele prijzen uitgereikt aan de blije winnaars

Prijsuitreiking Almelose Schoolsportdagen 2017

ALMELO  Op donderdagmiddag 22 juni werden, onder tropische omstandigheden, de medailles en de prijzen van Almelose Schoolsportdagen editie 2017 uitgereikt. De nummers 1, 2 en 3 van de zeven individuele sportonderdelen beklommen het podium voor het pand van hoofdsponsor Multimedia Center op de Woonboulevard. Zij ontvingen hun medailles van de E-speler van Heracles Almelo, Bryan Hessing.

Daarnaast werden er ook vele andere prijzen uitgereikt aan de deelnemers van de sportdagen van 1 en 2 juni jl. Zo werden er o.a. vrijkaartjes voor Fun-ie-Fit, Movie Unlimited, Preston Palace en het Theaterhotel uitgereikt. Ook werden boekenbonnen van The Readshop, pennensets van Multikantoor, een schooltas van Kamp Lederwaren en een trainingspak van Teamsportfabriek uitgereikt. Met dank aan partner Heracles Almelo konden onder andere enkele sjaals van Heracles Almelo worden vergeven. Enkele winnaars mogen zelfs met hun groep naar een wedstrijd van Heracles Almelo in het nieuw seizoen.

De deelnemers van De Tweeklank uit Aadorp behaalden de beste schoolscore op het onderdeel kleine balwerpen en wonnen daarmee de voetbaldoeltjes van Erma Sport. Ook mogen enkele scholen binnenkort een uurtje komen gamen bij Fun-ie-Fit, vanwege het winnen van de fairplayprijs. Het bestuur van de stichting Almelose Schoolsportdagen is erg trots op het feit dat zij, met grote dank aan de Almelose sponsoren, deze sporters in het zonnetje konden zetten. De stichting hoopt dat deze prijzen een motivatie zullen zijn, om te blijven sporten en bewegen. Wellicht kunnen zij hun persoonlijke prestaties in het komende jaar verbeteren! Op www.almeloseschoolsportdagen.nl zijn alle prijswinnaars en de top 25 per onderdeel te vinden. 

reageer als eerste
Meer berichten