Logo almeloosweekblad.nl


Braderie-actie bij Fikkert, de zonweringsspecialist

ALMELO – Zeg in dit hete jaargetijde zonwering en je denkt in Almelo en verre regio aan Fikkert. Al decennia zijn Jan-Hendrik en Paulien Fikkert actief in de levering en montage van zonweringen. Van de gangbare schermen tot screens en van rolluiken tot shutters en horren om maar enkele mogelijkheden te duiden.

Maar daar blijft het niet bij, want Fikkert Zonwering Totaal is alert op elke nieuwe ontwikkeling in de markt. Zo ook de serrebouw met het nieuwste zonwerende lamellendak en bijvoorbeeld het op één paal 320? draaiende en elektrisch uitschuifbare Planetscherm. Bij Fikkert wordt het geshowd op het Jan Fikkertplein waar nog veel meer 'snufjes' te zien zijn om de zomer langer te laten duren. Kom vrijblijvend kijken en laat u adviseren door Paulien of verkoopmedewerker Gerard Krake.

Braderiekorting

In de week van de Sluitersveld Braderie bovendien een extra kortingsactie, zoals elke tweede raamhor met 50 procent korting, alle knik-armbuitenschermen van Luxaflex 20 procent korting en bij windvaste windscreens elk tweede windscreen ook 50 procent korting. U vindt Fikkert Zonwering Totaal aan de Ootmarsumsestraat 281/283 in Almelo. Meer info www.fikkert.nl 

reageer als eerste
Meer berichten