Logo almeloosweekblad.nl


V.l.n.r. Martijn Rijssemus, Evelien Lommers en Lars Elferink zorgen voor een speciale in2school koopavond!
V.l.n.r. Martijn Rijssemus, Evelien Lommers en Lars Elferink zorgen voor een speciale in2school koopavond!

Speciale in2school koopavond

ALMELO - Op woensdag 5 juli van 17.00 tot 20.00 wordt er in de Oranjestraat door Lommers Lederwaren, MultiKantoor en MultiMedia Center een speciale koopavond georganiseerd voor scholieren en studenten.

Alle school- en schrijfspullen, rug- en schooltassen en zelfs studenten-laptops zijn tijdens dit evenement bij elkaar gebracht! Op alle schoolspullen en -tassen zit alléén die avond een speciale korting! Hoeveel korting wordt er op deze speciale in2school koopavond er wordt gegeven? Check daarvoor volgende week de speciale advertentie in deze krant. Voor laptops geldt die avond een 'secret deal'! Door de samenwerking van Lommers Lederwaren, MultiKantoor en Multimedia Center kan de (aankomend) scholier of student dus in één keer slagen.

Mooi feestje

Speciaal voor deze gelegenheid neemt Multimedia Center -normaal gevestigd op de Woonboulevard- haar speciale aanbiedingen mee naar de Oranjestraat. Kom jij ook? Ze maken er een mooi feestje van want er is een DJ, er kunnen gratis gekke pasfoto's worden gemaakt en degene die het langst op de surfsimulator blijft staan kan € 500 euro winnen! Daarnaast maak je ook nog eens kans op € 500,- als je de rebus oplost.

Check Facebook, in2schoolparty, volg het evenement en blijf op de hoogte van de laatste trends/aanbiedingen!

4 reacties
Meer berichten