Almelo heeft een nieuw vuurwerkverkooppunt aan de Sluiskade Zuidzijde 137.
Almelo heeft een nieuw vuurwerkverkooppunt aan de Sluiskade Zuidzijde 137.

Knalmelo Vuurwerk: nieuw verkooppunt in Almelo

Algemeen

ALMELO - De laatste jaren verdwijnen steeds meer vuurwerkwinkels. Daarom is het bijzonder dat er dit jaar een verkooppunt bijkomt. Knalmelo vuurwerk, gevestigd aan de Sluiskade Zuidzijde 137, opent op 28, 29 en 30 december haar deuren voor het afhalen en kopen van consumentenvuurwerk. Het vuurwerk is nu al bestellen via de website.

Wie vooraf bestelt bij Knalmelo krijgt tot 15 december 10 procent korting op de bestelling. Deze wordt in het winkelmandje verrekend. Bij bestellingen tot 27 december krijgen klanten ook nog gratis vuurwerk erbij.

De mensen die eerder bestellen hebben een eigen afhaalplek. Hierdoor kunnen vuurwerkliefhebbers snel naar binnen en weer naar buiten. Ook wie de laatste dagen nog wat bij wil kopen kan bij Knalmelo vuurwerk terecht. De winkel is ingericht met dummies om een idee te geven hoe het product eruitziet en online staan van al het vuurwerk van Knalmelo filmpjes. “Zo kun je een weloverwogen keuze maken”, aldus Knalmelo. “Met welk vuurwerk laat jij het oude jaar achter je?” 

Knalmelo is druk bezig met de winkel en ze hopen nog voor de kerst categorie-1 vuurwerk, het vuurwerk dat het gehele jaar door mag worden aangestoken, te kunnen verkopen en ook voorbestellingen te kunnen aannemen. Maar de tendens van de laatste jaren is dat vooral via internet besteld wordt. Wil je ook weten welke openingstijden Knalmelo voor de kerst nog heeft? Houd dan de website www.knalmelo.nl in de gaten of de Facebookpagina. Zoek binnen Facebook op Knalmelo en druk op ‘vind ik leuk’. Houd er wel rekening mee dat er dit jaar geen afgifte en verkoop is op oudejaarsdag. Dit valt op een zondag en dan is er landelijk geen verkoop en afgifte van vuurwerk toegestaan.

Knalmelo: “We heten je van harte welkom bij Knalmelo aan de Sluiskade Zuidzijde 137 in Almelo.”

Knalmelo Vuurwerk
Sluiskade Zuidzijde 137
7607 XT Almelo
www.knalmelo.nl

Afbeelding
Challenge 14 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 15 uur geleden
Special TV bij RTV Oost!
Geniet van de Special TV Muziekshow op RTV Oost 16 uur geleden
Afbeelding
Almelose Faylinn Pattileamonia is Miss Beauty of Overijssel 2024 19 uur geleden
Afbeelding
Vermaak bij FUN-IE-FIT 3 mrt, 10:19
Afbeelding
Hubert van Mastrigt zet Almelo op de kaart 2 mrt, 10:16
Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia. Eigen foto.
Familieconcert in de Waterstaatskerk 1 mrt, 15:21
Afbeelding
Open dag Trein Hobby Club Almelo 1 mrt, 12:03