Afbeelding
Foto:

Winterse wonderlanden in Twente: Kerstmarkt in Almelo

Algemeen

ALMELO - Kun je de geur van versgebakken koekjes en glühwein al ruiken? Het is weer zover: de sfeervolle kerstmarkten in Twente staan voor de deur. Elk jaar transformeren de steden en dorpen in het oosten van Nederland in een echt winterwonderland. 

Bezoekers kunnen tijdens kerstmarkten genieten van onder andere versgebakken koekjes, oliebollen, warme chocolademelk, glühwein en andere traditionele lekkernijen. Ontdek kraampjes vol unieke cadeau-ideeën, handgemaakt door lokale ambachtslieden. Muziek van kerstkoren vult de lucht, kom schaatsen of misschien zijn er wel ijssculpturen te bekijken. Met een beetje geluk is er zelfs sneeuw om de winterse sfeer van de kerstmarkt compleet te maken.

De kerstmarkt in Almelo

De jaarlijkse kerstmarkt in de Doelenstraat vindt plaats op zondag 17 december. De markt begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Naast een groot aantal kraampjes zal er ook live-muziek te horen zijn en zijn er allerlei lekkernijen te proeven. Tevens is er een kerstmarkt in winkelcentrum De Gors op vrijdag 15 december. Deze begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 18 uur geleden
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 2 mei, 15:46
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19