Afbeelding
Foto: Shutterstock

Bijeenkomst lotgenoten borstkanker

Algemeen

ALMELO - Het Alma Inloopershuis houdt op 8 juni een lotgenotenavond voor borstkankerpatiënten. Onder leiding van coach Miranda Molendijk kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vragen worden gesteld.

Iedereen die borstkanker heeft of heeft gehad is welkom op deze lotgenotenavond. Onder het genot van een kop koffie/thee kan men in gesprek gaan met anderen over bijvoorbeeld bijwerkingen van de behandeling of het moeite hebben met het leven weer op te pakken. Contact met lotgenoten kan vaak verhelderend en informatief werken.

Miranda Molendijk is ervaringsdeskundige en als vrijwilliger werkzaam bij het Alma Inloopershuis. Als gastvrouw, yogadocent en mindful wandelcoach heeft zij ervaren hoe waardevol het kan zijn om ervaringen, onzekerheden, verdriet, maar ook mooie momenten met lotgenoten te delen.

De bijeenkomst op 8 juni is gratis en is van 19.30 tot 21.30 uur in het Alma Inloopershuis in ZGT locatie Almelo. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar coordinator@almainloopershuis.nl

Centrum voor leven met en na kanker

Het Alma Inloopershuis is een regionaal centrum voor leven met en na kanker. Een ontmoetingsplek waar men terecht kan voor een luisterend oor, een goed gesprek en ontspannende en creatieve activiteiten. Daarnaast is het contact met lotgenoten erg belangrijk. Een afspraak maken is niet nodig. Het Alma Inloopershuis is te vinden aan de zorgboulevard in ZGT locatie Almelo. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website www.almainloopershuis.nl

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 16 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 18 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30