Afbeelding
Foto: Shutterstock

Bijeenkomst lotgenoten borstkanker

Algemeen

ALMELO - Het Alma Inloopershuis houdt op 8 juni een lotgenotenavond voor borstkankerpatiënten. Onder leiding van coach Miranda Molendijk kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vragen worden gesteld.

Iedereen die borstkanker heeft of heeft gehad is welkom op deze lotgenotenavond. Onder het genot van een kop koffie/thee kan men in gesprek gaan met anderen over bijvoorbeeld bijwerkingen van de behandeling of het moeite hebben met het leven weer op te pakken. Contact met lotgenoten kan vaak verhelderend en informatief werken.

Miranda Molendijk is ervaringsdeskundige en als vrijwilliger werkzaam bij het Alma Inloopershuis. Als gastvrouw, yogadocent en mindful wandelcoach heeft zij ervaren hoe waardevol het kan zijn om ervaringen, onzekerheden, verdriet, maar ook mooie momenten met lotgenoten te delen.

De bijeenkomst op 8 juni is gratis en is van 19.30 tot 21.30 uur in het Alma Inloopershuis in ZGT locatie Almelo. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar coordinator@almainloopershuis.nl

Centrum voor leven met en na kanker

Het Alma Inloopershuis is een regionaal centrum voor leven met en na kanker. Een ontmoetingsplek waar men terecht kan voor een luisterend oor, een goed gesprek en ontspannende en creatieve activiteiten. Daarnaast is het contact met lotgenoten erg belangrijk. Een afspraak maken is niet nodig. Het Alma Inloopershuis is te vinden aan de zorgboulevard in ZGT locatie Almelo. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website www.almainloopershuis.nl

Afbeelding
Van Kuyk heel blij met nieuwe pand 31 minuten geleden
Afbeelding
Eerste punt Heracles buitenshuis 17 uur geleden
Afbeelding
Sven en Manon officieel gezond lopen-specialist 18 uur geleden
Afbeelding
Almelospeld voor Nol Kok 19 uur geleden
Afbeelding
Kaliber komt met korte cursussen 21 uur geleden
Afbeelding
Informatiemarkt senioren COSBO op de Koornmarkt 24 sep., 09:40
Afbeelding
Twenterand aan kop bij NK Tegelwippen in Twente 23 sep., 18:51
Afbeelding
Toptalenten verbeteren specialistische zorg in ZGT 23 sep., 11:42