Rick's Bloemen staat voor u klaar op de nieuwe locatie.
Rick's Bloemen staat voor u klaar op de nieuwe locatie. Foto:

Rick’s Bloemen op een nieuwe locatie

Algemeen

Bloemenzaak Rick’s Flowers & More (voorheen Sinnema Bloemen) is al 25 jaar te vinden aan de Ootmarsumsestraat 296A. Echter, er gaat wat veranderen! Rick’s Bloemen verhuist een stukje verderop in de straat naar een nieuwe, mega-grote winkel op nummer 342.

ALMELO - De wens om uit te breiden was er al langere tijd. “In onze andere, grotere winkels hebben we meer ruimte voor een breder assortiment. Dit wilden we voor onze winkel in Almelo ook heel graag. Er was voor ons alleen één voorwaarde: we wilden per se op het Sluitersveld blijven. In de 25 jaar dat we hier zitten hebben we een hechte klantenkring opgebouwd en die willen we absoluut niet kwijt!”, aldus Rick Schutten.


Het pand waar voorheen Europarts zat is helemaal van onder tot boven gestript. In ruim een jaar tijd hebben de eigenaren van Rick’s Bloemen het hele pand van binnen en van buiten omgebouwd tot een mega-grote, moderne winkel met heel veel presentatieruimte, zowel binnen als buiten.


Het nieuwe onderkomen biedt bijna vier keer zoveel ruimte als in de huidige winkel. Hierdoor wordt het assortiment van Rick’s Bloemen flink uitgebreid met grote kamer- en buitenplanten, snijbloemen, glaswerk en luxe potterie. “Vanwege ruimtegebrek konden we dit moeilijk aanbieden in Almelo, maar nu hebben we daar volop ruimte voor in onze nieuwe winkel en op de ruime buitenruimte naast en achter het pand”, vertelt Rick trots.

“We kopen zelf dagelijks verse bloemen en planten in op de veiling in Aalsmeer. Doordat er geen schakels tussen zitten kunnen we dus altijd de beste kwaliteit leveren tegen de allerscherpste prijs”, aldus Rick Schutten.


“We zouden deze stap absoluut niet hebben genomen als we niet zeker zouden weten dat het vaste team medewerkers van Rick’s Almelo mee zou gaan naar de nieuwe winkel. Zij maken al ruim 10 jaar Rick’s Almelo tot een succes, kennen alle klanten en zorgen ervoor dat iedere klant bij Rick’s Almelo elke dag tevreden de deur uitgaat.”


De opening van Rick’s Bloemen Almelo zal uiteraard niet geruisloos gaan. Maandag 22 mei is de laatste verkoopdag in de oude winkel. Woensdag 24 mei is de opening van de nieuwe winkel aan de Ootmarsumsestraat 342.


Dit wordt gevierd met heel veel aanbiedingen, gezellige muziek, een hapje en een drankje en voor iedere klant een leuk cadeau. Rick’s Bloemen maakt er dus een mooi en gezellig spektakel van! Kijk voor meer informatie over Rick’s Bloemen ook eens op de website:

www.ricksbloemen.nl

Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 15 uur geleden
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 18 uur geleden
Afbeelding
Martin Beumer in de ban van Lös Hoes 19 uur geleden
Afbeelding
Schoolsportdagen komen eraan bij SISU 30 mei, 13:46
Afbeelding
'On the way to the Almelo Allee' 30 mei, 13:39
Afbeelding
Samenwerking Simpel en Marly 30 mei, 12:10
Afbeelding
Mooie serie concerten in Beeklustpark 29 mei, 18:23
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 29 mei, 16:15