'Het Restaurant voor Almelo' in De Goossenmaat.
'Het Restaurant voor Almelo' in De Goossenmaat.

De Goossenmaat heeft ‘Het Restaurant voor Almelo’

Algemeen

Almelo - Sinds 6 april zijn de deuren geopend van ‘Het Restaurant voor Almelo’ in het wijkcentrum de Goossenmaat. Bewoners kunnen hier wekelijks genieten van een driegangenmenu. Deelname kost 2,50 euro. Het restaurant vindt elke donderdag plaats en er is inloop vanaf 16.30 uur. Deelnemers moeten wel van tevoren telefonisch reserveren. Het doel van het restaurant is mensen in contact brengen met elkaar, gezellig samen zijn en happy naar huis laten gaan. Daarbij wordt voor een laag bedrag een gezonde maaltijd geserveerd en wordt voedselverspilling tegengegaan, zo meldt Huub Melenhorst.
De maaltijden worden bereid door twee vrijwillige koks: René Teerlink en Peter Willems. Vrijwilligers van wijkcentrum de Goossenmaat, geholpen door beheerders, zorgen dat alles rondom het koken en het restaurant wordt geregeld.

Het initiatief is genomen door Accres Almelo. Het Restaurant wordt gesteund door Albert Heijn aan de Nieuwstraat met ingrediënten voor de maaltijden. Hierbij worden ingrediënten gebruikt die Albert Heijn niet meer kan verkopen, maar nog uitstekend te gebruiken zijn voor Het Restaurant.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met wijkcentrum De Goossenmaat, Platanenstraat 38, 0546- 828 323.

Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 15 uur geleden
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 18 uur geleden
Afbeelding
Martin Beumer in de ban van Lös Hoes 19 uur geleden
Afbeelding
Schoolsportdagen komen eraan bij SISU 30 mei, 13:46
Afbeelding
'On the way to the Almelo Allee' 30 mei, 13:39
Afbeelding
Samenwerking Simpel en Marly 30 mei, 12:10
Afbeelding
Mooie serie concerten in Beeklustpark 29 mei, 18:23
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 29 mei, 16:15