Dreesz: Meer keuze soorten kantoren


<p pstyle="PlatteTxt">Een grote ruimte op de derde verdieping van Dreesz is klaar om te worden verbouwd. Mart Janssen, Pim Trommelen en Felix Wolberink zijn er klaar voor.</p>

Een grote ruimte op de derde verdieping van Dreesz is klaar om te worden verbouwd. Mart Janssen, Pim Trommelen en Felix Wolberink zijn er klaar voor.

Dreesz: Meer keuze soorten kantoren

ALMELO - Om nog beter aan de groeiende vraag te voldoen, heeft Dreesz een groot aantal verhuuropties toegevoegd aan hun pakket. Het bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Almelo springt daarmee nog meer in op de veranderende kantorenmarkt.

Daar waar er al met succes flexplekken, kantoorruimtes en flexibele floors worden aangeboden, komen daar vier smaken bij: Kantoren voor één dag, gedeelte kantoorruimtes, private offices en meer vergaderruimtes.

KANTOOR VOOR EEN DAG
Helemaal genoeg van elke dag thuiswerken? Een trage WiFi? Geen zin om dat hele eind naar het hoofdkantoor te rijden? Zoomen zonder kinderen die door het beeld rennen? Weer inspiratie opdoen in een andere omgeving? ‘’Er zijn redenen genoeg om voor een dag een kantoor te huren’’, vertelt communitymanager Felix Wolberink van Dreesz. ‘’Alles in dat kantoor voor een dag is compleet ingericht. Je plugt de laptop in en kunt direct aan de slag. Er is de hele dag gratis koffie en thee. Het leuke is ook dat je wordt ontvangen door een gastheer van Dreesz.’’

Ook van flexplekhuurders krijgt Felix steeds vaker de vraag of ze af en toe even een dag terug kunnen terug trekken in een eigen kantoor.

GEDEELTE KANTOORRUIMTE
Een gemiddeld kantoor voor maximaal vier personen kost bij Dreesz 399 euro per maand. In de kantorenmarkt is dat helemaal niet duur. Die 399 euro moet natuurlijk wel worden terugverdiend. Om toch vanuit een eigen kantoor te werken en de kosten te drukken, zijn er nu gedeelde kantoren. Samen met maximaal twee collega-ondernemers deel je een kantoor. Mart: ‘’En het is natuurlijk gewoon heel gezellig.’’

PRIVATE OFFICE
Een soort flexplek-plus is de private office, een éénpersoonskantoor. ‘’Heerlijk geconcentreerd werken achter je eigen bureau’’, legt managing director Pim Trommelen uit. ‘’Het is ook een prachtige plek voor mensen die veel moeten bellen of veel gebruik moeten maken voor videocalls.’’ Voor de prijs hoeft je het niet te laten. ‘’Met 199 euro ben je kant-en-klaar. En dat kan al vanaf een maand.’’

MEER VERGADERRUIMTES
De groeiende vraag noopt Dreesz tot het bouwen van meer vergaderruimtes. Felix: ‘’Die ruimtes worden niet alleen gebruikt om te vergaderen, er worden ook trainingen gegeven door zowel interne als externe huurders. De deelnemers worden ontvangen door een gastheer en tussen de middag bieden wij een heerlijke lunch aan.’’ De ruimtes zijn geschikt voor maximaal 25 personen.

Pim: ‘’We groeien enorm en hebben nu nu al vijftig bedrijven gevestigd bij Dreesz Almelo. We hebben dan ook nog anderhalf vloer beschikbaar van de acht. We zitten bijna vol en zijn dan ook veel aan het nadenken over een tweede locatie in de Almelose binnenstad.’’

Een flexplek bij Dreesz kost 99 euro per maand, dat is inclusief koffie en thee en onbeperkt gebruik van vergaderplekken. Het is in deze coronatijd ook een veilige plek om te werken. Zo worden de flex- en ontmoetingsplekken elke dag grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Dreesz is 24-7 toegankelijk. De slagboom naar de parkeerplaats en het openen van de deuren gaat met een smartphoneapp. Dreesz is gevestigd aan de Brugstraat 9 in Almelo. Het centraal station op slechts enkele minuten lopen, pal voor de deur staat een bushokje en het pand beschikt over 63 parkeerplaatsen op eigen terrein. Naast Almelo heeft Dreesz ook een vestiging in Deventer.

Meer informatie over alle verhuurmogelijkheden bij Dreesz? Bel dan met 085-060 67 72. Een e-mail sturen kan naar info@dreesz.com. Veel meer informatie staat ook op www.dreesz.com. Zowel Felix als zijn collega’s zijn graag bereid om een (online) rondleiding te verzorgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden