De e-bikes van Trek kunnen bij Fietsenwinkel Ten Tusscher worden getest.
De e-bikes van Trek kunnen bij Fietsenwinkel Ten Tusscher worden getest.

Welke e-bike past het best bij jou?

Algemeen

ALMELO/ENSCHEDE - Ben je toe aan een nieuwe e-bike, maar weet je nog niet welke? Ben je benieuwd naar de verschillende e-bike-systemen? Of denk je aan de aanschaf van je eerste e-bike? Wat de reden ook is, bij Fietsenwinkel Ten Tusscher kun je van 22 tot en met 25 maart en van 5 tot en met 8 april in alle rust veel verschillende e-bikes testen.

Met e-bikes van 14 verschillende merken is het aanbod bij Ten Tusscher groot en divers. En binnen die 14 merken zijn er weer veel verschillende modellen. Zowel populaire en reeds bewezen modellen, als nieuwe modellen met de nieuwste innovaties zijn te testen in de winkels in Enschede en Almelo.

Merken als Giant, Trek, Cannondale en Riese & Müller zijn aanwezig om te testen. Maar ook de echt klassieke Nederlandse fietsmerken als Gazelle, Batavus, Koga en Sparta ontbreken uiteraard niet.

Ben je op zoek naar een speed pedelec, elektrische bakfiets of wellicht een elektrische vouwfiets? Ook dat soort e-bikes behoren tot het assortiment.

Diverse e-bike systemen

In e-bike-land zijn er veel verschillende systemen beschikbaar. Bosch, Yamaha en Shimano zijn de bekendste merken, maar ook kleinere merken leveren motoren, displays en accu’s voor de e-bike. Al die merken hebben hun eigen systeem, met accu, motor en display. Test tijdens de e-bike-dagen de verschillen tussen de bedieningssystemen en displays. Welke ondersteuningsstanden heeft de e-bike? Ervaar ook het verschil tussen e-bikes met een ketting of een riem en het schakelen met derailleurversnellingen of naafversnellingen.


Ten Tusscher heeft diverse merken en diverse modellen e-bikes in huis.

E-bike Testdagen

Tijdens de E-bike Testdagen staan de medewerkers van Ten Tusscher voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Zij kunnen je adviseren over de geometrie en de houding van de e-bike. Daarnaast weten zij ook alles over de verschillende merken, modellen en systemen. Vanuit de winkel is een route uitgezet om de e-bikes goed te kunnen testen.

Kom tijdens de testdagen vrijblijvend testen en laat je adviseren. “Wij weten uit het verleden dat mensen een testdag een fijne laagdrempelige en ongedwongen manier vinden om uit te kijken naar een nieuwe e-bike. Daarom bieden wij met plezier deze periode met 8 testdagen aan”, aldus Jan ten Tusscher, eigenaar van Fietsenwinkel Ten Tusscher.

Wil je komen testen? Kom dan tijdens de E-Bike testdagen onder openingstijden naar de winkel in Enschede en/of Almelo. Om te testen wordt gevraagd naar je legitimatie.

Enschede, 
Oldenzaalsestraat 340
Woensdag 22 maart: 9.00 – 18.00 uur
Donderdag 23 maart: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag 24 maart: 9.00 – 21.00 uur
Zaterdag 25 maart: 9.00 – 17.00 uur

Almelo, 
Ootmarsumsestraat 141
Woensdag 5 april:9.00 – 18.00 uur
Donderdag 6 april: 9.00 – 20.00 uur
Vrijdag 7 april: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 8 april: 9.00 – 17.00 uur

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 17 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 19 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 23 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42