Willeke Alberti komt met haar band in de Schelf.
Willeke Alberti komt met haar band in de Schelf. Foto:

Willeke Alberti komt optreden in de Schelf

Algemeen

Zangeres Willeke Alberti gaat woensdagmiddag 29 maart met haar band een optreden verzorgen in Wijkcentrum de Schelf voor de Zonnebloem en gasten van diverse Zonnebloemafdelingen uit Almelo. 

Almelo - Zoals wellicht bekend treedt Willeke Alberti niet meer op in de grote theaterzalen, maar bezoekt ze kleinere locaties, wijkcentra, verzorgings- en verpleegtehuizen. “De Zonnebloem, afdeling Schelfhorst, was één van de gelukkigen, die een voucher heeft ontvangen van het Nationaal Bureau’’, zo meldt Siny Pots. “Elke provincie kreeg één voucher en de rest is verloot. Er zijn landelijk twintig vouchers verdeeld van 2500 euro (van de Nationale Postcodeloterij) als bijdrage in de onkosten, want zonder die vouchers is het onmogelijk optredens als deze te organiseren en te bekostigen. Natuurlijk blijft er een groot bedrag over, maar met 110 tot 120 betalende gasten, een bijdrage uit het Cogas Cultuurfonds en een eigen bijdrage van de Zonnebloemafdelingen is het gelukt. We kunnen heel veel gasten blij maken met een gezellige, muzikale middag met deze speciale artiest, want dat is Willeke Alberti natuurlijk wel. We zijn echt heel blij dat ze nu in Almelo komt; het is wel een hele organisatie, want veel gasten moeten vervoerd worden en/of met regiotaxi’s, busjes en auto’s naar de Schelf worden gebracht. Alle afdelingen in Almelo hebben veel vrijwilligers die dit verzorgen.”

In 2020 vierde de Zonnebloem Schelfhorst haar 40-jarige jubileum. De show van Willeke in het Theaterhotel ging vanwege corona niet door.

Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 15 uur geleden
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 18 uur geleden
Afbeelding
Martin Beumer in de ban van Lös Hoes 19 uur geleden
Afbeelding
Schoolsportdagen komen eraan bij SISU 30 mei, 13:46
Afbeelding
'On the way to the Almelo Allee' 30 mei, 13:39
Afbeelding
Samenwerking Simpel en Marly 30 mei, 12:10
Afbeelding
Mooie serie concerten in Beeklustpark 29 mei, 18:23
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 29 mei, 16:15