Historische Kring Almelo: conference nu op televisie


<p>Thomasvaer en Pieternel van de Historische Kring Almelo zijn dit jaar op televisie te zien.</p>

Thomasvaer en Pieternel van de Historische Kring Almelo zijn dit jaar op televisie te zien.

(Foto: Historische Kring Almelo)

Historische Kring Almelo: conference nu op televisie

‘’Hoe leuk is een receptie zonder horeca? Hoe leuk is het om een conference te houden zonder publiek?’’ Dat zijn de woorden van de Historische Kring Almelo.

Almelo - Al meer dan 10 jaar is het traditie bij de Historische Kring om in januari voor donateurs in een conference Thomasvaer en Pieternel op humoristische wijze gebeurtenissen uit Almelo van het afgelopen jaar door te laten nemen. Maar corona gooit ook hier roet in het eten. ‘’We laten ons evenwel niet klein krijgen’’, maakt de Kring duidelijk.

Voor dit jaar is er dus noodgedwongen een andere vorm gekozen. AAvisie maakt opnames van de conference in het theehuis Beeklust. De uitzending is op 20 januari om het halve halfuur vanaf 20.30 uur op het tv-kanaal van Aavisie en vanaf 20.00 uur ook op de website van de Historische Kring: www.historischekringalmelo.nl.

De Historische Kring: ‘’Wie is de nieuwe Thomasvaer en wie zien wij in de rol van Pieternel? U zult verrast zijn. Kijk woensdag 20 januari naar het tv-kanaal van AAvisie en/of naar www.historischekringalmelo en u kunt erover meepraten.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden