'Sportlight': Het sportiefste café


<p>In de Sportlight is een column van Kim de Wild, namens Sportbedrijf Almelo.&nbsp;</p>

In de Sportlight is een column van Kim de Wild, namens Sportbedrijf Almelo. 

(Foto:)

'Sportlight': Het sportiefste café

Borrelen in de kantine is er al lange tijd niet meer bij. Waar is die tijd gebleven dat de derde helft langer duurde dan de eerste twee bij elkaar? Die tijd dat mooie plannen voor de vereniging op een bierviltje werden gekrabbeld en een paar maanden later werkelijkheid werden?

Met Sportcafé Almelo, de sportiefste kroeg uit onze gemeente, brengen we die tijd weer een beetje terug. In een online setting bespreken we de actuele ontwikkelingen in de sport en samenleving. Netwerken, kennis delen én natuurlijk de gezelligheid staan hierbij voorop. Zoals een écht Sportcafé betaamt. Van voorzitters tot betrokken inwoners... Wie het maar leuk vindt om te komen luisteren naar en te praten over sport en samenleving is van harte welkom.

Een blik op de sportieve toekomst is het centrale thema. Veranderingen volgen elkaar in razend tempo op. De komst van technologische snufjes, demografische veranderingen en tradities die onder druk staan. Hoe ga je daar als sportvereniging of -aanbieder mee om? Hoe speel je in op wensen van (potentiële) leden of deelnemers? En hoe vorm je samen met hen het sportaanbod van de toekomst?

Toekomstgerichte onderwerpen die we met een aantal inspirerende gasten coronaproof aan de bar gaan bespreken. Daar schuiven in elk geval Ferenc van Damme (specialist in nieuwe vorm van besturen), Arjen Maathuis (wethouder sport), Remco van Ham (bestuurslid RSKV Bornerbroek) en Thijs Blikmans (eigenaar De Sporthal) aan. Na dit gesprek gaan we online uiteen richting de digitale stamtafels. Daar is ruimte om te netwerken, vragen te bespreken of gezellig bij te kletsen.

Om die echte cafésfeer bij jou in de woonkamer te krijgen, voorzien wij alle deelnemers van een heus deelnemerspakket. Daarin vind je heerlijke versnaperingen en een aantal handige items voor deze eerste editie van Sportcafé Almelo. Ben jij ook enthousiast? Meld je aan: sportbedrijfalmelo.nl/sportcafe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden