Fysio De Graven Esch zit al 10 jaar in het gezondheidscentrum aan de Winkelsteeg en heeft een tweede locatie in de Klokkenbelt.
Fysio De Graven Esch zit al 10 jaar in het gezondheidscentrum aan de Winkelsteeg en heeft een tweede locatie in de Klokkenbelt.

Fysiotherapie De Graven Esch nieuwe partner SISU

Algemeen

Almelo - Aart Warnaar en Jorik Weierink van fysio De Graven Esch en Bert Beerling, bestuurslid van atletiekvereniging SISU, hebben een sponsorovereenkomst getekend die beide partijen voor drie jaar aan elkaar verbindt. De Graven Esch fysio is hierdoor vanaf 1 januari de nieuwe partner van SISU. “We zijn zeer verheugd met de samenwerking met de Graven Esch en we gaan voor een mooie toekomst samen’’, aldus trainer Robin Roelink en bestuurslid Bert Beerling. “De Graven Esch is een dynamische, vooruitstrevende praktijk, die streeft naar het beste resultaat voor haar patiënten. Kwaliteit, een goede service en persoonlijke aandacht naar hun patiënten vinden zij belangrijk in hun praktijk. Dit bieden zij aan binnen een vertrouwelijke en betrokken sfeer.’’ De Gravenesch sponsort zowel de recreanten als de wedstrijdatletiek. Beerling: “Voor deze twee groepen is bewust gekozen. De wedstrijdatletiek, omdat de Graven Esch graag helpt het uiterste uit een atleet te halen, de recreanten, omdat plezier in de sport op ieder niveau nodig is. Hiervoor dient een atleet blessurevrij te zijn. Om gezond te blijven dient iedereen te bewegen op zijn/haar niveau. Sportfysiotherapie richt zich op de behandeling van een opgelopen blessure, waarbij het doel is om zo snel en veilig terug te keren in de sport.’’

Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 19 uur geleden
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 22 uur geleden
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei gisteren
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01