Na wandelingetje iPhone weer klaar


<p>Bart de Jonge van iPhone Repair Twente: &#39;&#39;Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel repareren.&#39;&#39;</p>

Bart de Jonge van iPhone Repair Twente: ''Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel repareren.''

(Foto: )

Na wandelingetje iPhone weer klaar

iPhone Repair Twente is een van de winkels die tijdens de lock-down onder essentiële winkels valt. Zeker nu iedereen thuiswerkt, merkt eigenaar Bart de Jonge dat de drukte toeneemt.

Almelo - ‘'De kantoren gaan veelal dicht en ook kinderen bereiden zich wederom voor op thuisscholing. Dit betekent dat de laptops en telefoons in huis weer verdeeld moeten worden en hierbij ligt een reparatie of schade tijdens gebruik uiteraard op de loer. Gelukkig zijn wij, door onze jaren lange ervaring, van veel markten thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel repareren'', zo laat Bart weten.

Veilige omgeving

Uiteraard is de winkel geheel coronaproof, waardoor klanten op afspraak in een veilige omgeving iets kunnen afgeven voor reparatie. ''Bij bijna alle iPhone-reparaties geven wij aan dat dit zelfs het wachten wel even waard kan zijn. Zo kan de klant bijvoorbeeld even een wandeling maken omdat wij een iPhone meestal binnen 30 minuten al klaar voor gebruik krijgen.''

Glasplaat

iPad-reparaties zijn volgens Bart wat complexer dan van de iPhone, de glasplaat zit namelijk verlijmt. ''Reparaties zijn in de meeste gevallen binnen één dagdeel klaar. En heeft u een defect aan uw iMac, Macbook, Mac Pro of Mac Mini? Wij repareren dit vakkundig en snel. De snelheid van de reparatie is natuurlijk wel afhankelijk van het defect”, aldus Bart.

Alles repareren

iPhone Repair Twente heeft zich sinds begin 2020 gevestigd op Woonboulevard Almelo in een pand van ruim 350 vierkante meter. Het technische team kan werkelijk alles repareren. Denk ook aan dronetoestellen of Playstations, Nintendo's en Samsungs. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook diverse hoesjes en andere bescherming voor apparatuur.

Bart: "In Twente hebben wij ook veel grote bedrijven als klant. Wij werken veilig en zijn en betrouwbare partner. Daarnaast zullen wij waar nodig altijd adviseren, zodat werkzaamheden vanaf diverse apparatuur nog efficiënter kunnen verlopen.”

Dé specialist

In het begin begon iPhone Repair Twente (toen nog iPhone Repair Service) vanuit een garage naast de woning en daarna is het bedrijf al snel uitgegroeid. Door de jaren heen heeft hij en zijn team zich specifiek gericht op Apple en kan iPhone Repair Twente zich als bedrijf zijnde dan ook echt dé specialist noemen.

Onderscheiden

Bart: ''Wij staan garant voor alle reparaties aan al uw iPhone, iPad, iPod en uw iMac en Macbook. Wij onderscheiden ons door topkwaliteit te leveren, eerlijk advies te geven, en service is bij ons ook echt service.''

Webshop

iPhone Repair Twente heeft ook een Webshop. "Wij willen onze klanten alleen het beste van het beste bieden. Zo verkopen wij alle originele accessoires voor al uw Apple-producten. Ook zijn wij bezig om in de breedte onze klanten te voorzien van meer keuze in accessoires en nieuwe toestellen. Daarom zijn wij gestart met een webshop. Deze wordt elke dag meer uitgebreid en verbeterd. Houd dus onze webshop goed in de gaten.''

Meer informatie over iPhone Repair Twente staat op de website www.iphonerepairtwente.nl.

Wilt u een afspraak maken met Bart en zijn team? Stuur dan een e-mail naar info@iphonerepairtwente.nl of bel naar 0546- 764044.

Woonboulevard Almelo is volop in ontwikkeling tot Lifestyle Boulevard. Dit houdt in dat het traditionele winkelen op de Woonboulevard verleden tijd wordt. Niet alleen de rotonde en parkeergelegenheid worden aangepakt, maar ook de gehele boulevard krijgt een complete make-over.

Deze week brengt het Almelo's Weekblad een bezoek aan iPhone Repair Twente.

door Juliette Vrijhoeven

Meer informatie

Meer informatie over iPhone Repair Twente staat op de website www.iphonerepairtwente.nl.

Wilt u een afspraak maken met Bart en zijn team? Stuur dan een e-mail naar info@iphonerepairtwente.nl of bel naar 0546- 764044.

iPhone Repair Twente blijft tijdens de lock-down geopend

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden