Ondernemers starten site Almelo-Bezorgt.nl


<p>De site Almelo-Bezorgt.nl helpt de lokale ondernemers.</p>

De site Almelo-Bezorgt.nl helpt de lokale ondernemers.

(Foto:)

Ondernemers starten site Almelo-Bezorgt.nl

Bijna alle winkels zijn dicht tot 19 januari. Daarom zijn de Almelose binnenstadondernemers gestart met de site Almelo-Bezorgt.nl. Zo kunnen consumenten uit Almelo en omgeving lokaal blijven winkelen. Het aantal deelnemende winkels groeit dagelijks.

Almelo - Door de lockdown zijn bijna alle winkels dicht. Dat treft de ondernemers hard. En veel consumenten willen graag hun lokale winkels steunen. Bij de meeste winkels in Almelo kun je online bestellen. “Maar er was nog geen site waar je alle winkels bij elkaar kunt vinden”, zegt centrummanager Eduard Plate. “Met de inzet van een aantal lokale ondernemers en steun van de provincie Overijssel hebben we die site nu kunnen maken. Op deze manier geven we de ondernemers een extra steuntje in de rug. En kunnen de inwoners van Almelo en omgeving makkelijk lokaal winkelen. Juist die persoonlijke online service is heel sterk”.
Er staan nu zo’n vijftien winkels op de site. "De lijst van deelnemers wordt elke dag groter. Er doen zowel lokale ondernemers als formules mee. Als je op het logo van een deelnemende winkel klikt zie je alle contactgegevens en kun je naar de site van de betreffende winkel'', zegt Joke Pezie van Centrum Almelo Aktief.

Onderneemster Demi Hogelucht van Deem: ”We gaan voor samenwerken. Het is belangrijk dat je ondanks de lockdown lokaal kunt blijven winkelen. Daarom hebben we er samen de schouders onder gezet, om te laten zien dat we er zijn voor de bewoners van Almelo en omgeving”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden