Woonboulevard gaat gewoon door


<p>&nbsp;&lsquo;&rsquo;Onze klanten kunnen in de lockdown rekenen op de service die ze van ons gewend zijn&#39;&#39;, aldus Lars Elferink van BoXXer. &nbsp;</p>

 ‘’Onze klanten kunnen in de lockdown rekenen op de service die ze van ons gewend zijn'', aldus Lars Elferink van BoXXer.  

(Foto: )

Woonboulevard gaat gewoon door

De winkeliersvereniging van Woonboulevard Almelo wenst iedereen een speciale kerst en een ‘als van ouds’ 2021. “Wij stelden uw begrip in onze winkels dit jaar erg op prijs. Blijf goed voor uzelf en elkaar zorgen en wij begroeten u graag online of in 2021 weer op Woonboulevard Almelo”, zo geven de ondernemers gezamenlijk te kennen.

Almelo - Dierenspeciaalzaak Jumper XL, iPhone Repair Twente en de reparatieafdeling van BoXXer & Multimedia Center blijven, volgens de landelijke richtlijnen, geopend. Ook de horecagelegenheden The Oriënt Express en McDonald’s op Woonboulevard Almelo houden hun deuren open voor het bezorgen en afhalen van lekkere maaltijden.

Daarnaast hebben de landelijke ketens al jaren de online bestelmogelijkheden. Maar ook de zelfstandige ondernemers springen er in deze tijd goed op in. Zo zijn er bij veel winkels de telefonische bestelmogelijkheden of de afleverservice. En alle winkels blijven via eigen e-mail bereikbaar voor vragen of bestellingen. Hiervoor verwijst Woonboulevard Almelo naar marketing@woonboulevardalmelo.nl of www.woonboulevardalmelo.nl/winkelaanbod, waar je iedere winkelier via hun eigen website kunt benaderen.

Een voorbeeld van een ondernemer die niet stil is gaan zitten, is Lars Elferink. De ondernemer is eigenaar van de formule BoXXer, dé elektronicadiscounter in Almelo. Samen met de bestaande formule van Multimedia Center, een van de grootste computer speciaalzaken in Twente, runt hij een store-in-store op de Woonboulevard. De combinatie van beide formules is een succes. “Bij BoXXer bieden wij een ruim assortiment aan elektronica voor een scherpe prijs’’, aldus Lars. ‘’Onze klanten kunnen in de lockdown rekenen op de service die ze van ons gewend zijn. Wij streven er naar om dezelfde dag nog uw nieuwe wasmachine, vaatwasser, televisie, stofzuiger of koffiezetapparaat bij u thuis te bezorgen.”

Ook Multimedia Center biedt dezelfde service. “Naast online verkoop van onder meer computers, laptops en tablets, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe apparaat gebruiksklaar is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe apparaat thuis af te leveren. En onze technische dienst bij store-in-store BoXXer en Multimedia Center is gewoon geopend. In een veilige winkelomgeving ontvangen wij u op gepaste afstand voor reparatie en onderhoud. Dus voor al uw elektronische apparatuur en onderhoud of reparatie aan uw computer of laptop staan wij voor u klaar.” Kijk voor openingstijden en WhatsApp videobeladvies op www.multimediacenter.nl. De verkopers van BoXXer en Multimedia Center adviseren graag. Bellen kan ook: 0546-540999.

Woonboulevard Almelo is volop in ontwikkeling tot Lifestyle Boulevard. Dit houdt in dat het traditionele winkelen op de Woonboulevard verleden tijd wordt. Niet alleen de rotonde en parkeergelegenheid worden aangepakt, maar ook de gehele boulevard krijgt een complete make-over.

door Juliette Vrijhoeven

BoXXer en Multimedia Center gaan in lockdown door

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden