Frieda Waanders op RTL4


<p>Frieda Waanders in haar atelier in Almelo.</p>

Frieda Waanders in haar atelier in Almelo.

(Foto:)

Frieda Waanders op RTL4

Almelo - Kunstenares Frieda Waanders-Ardesch levert zondag 29 november een bijdrage aan het tv-programma 'Plezier & Passie' van RTL 4.
Hoe leuk is het als je opeens gebeld wordt door RTL4 en gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan het tv-programma 'Plezier & Passie'? Dat overkwam Frieda Waanders, beeldend kunstenaar uit Den Ham, met atelier en galerie aan de Herengracht 18/20 in Almelo.

Ze werd op basis van haar werk en info op haar website al vaker uitgenodigd voor mooie exposities in Nederland, maar een item op landelijke tv is bijzonder voor haar. De opnames waren op 5 november in haar atelier aan de Herengracht.

Frieda maakt beelden in natuursteen en vertelt over haar passie, werkwijze en inspiratie terwijl ze aan het beeldhouwen is in haar atelier. Daarna vertelt ze over een paar van haar sculpturen in de naastgelegen galerie.

De uitzending is op zondag 29 november om 16.00 uur op RTL 4. Herhalingen worden uitgezonden op zaterdag 5 december en zaterdag 30 januari om 14.00 uur bij RTL4.

Almelose kunstenaar op tv

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden