Kerstkaartenactie voor onze ouderen


<p>Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (Foto: Sandra Zeilstra)</p>

Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (Foto: Sandra Zeilstra)

(Foto: Sandra Zeilstra)

Kerstkaartenactie voor onze ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Almelo een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Almelo - Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ook ouderen in Almelo dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van Het Meulenbelt van TMZ (TriviumMeulenbeltZorg) in Almelo verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als je met ons meedoet. Hoe meer kaarten, hoe beter!

Het Meulenbelt

Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt Almelo zorgt ervoor dat de kaarten bij Het Meulenbelt terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Claim je gratis kaart op indebuurt.nl/kerstkaartenactie.

We hopen ook dat veel kinderen mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het weten en stuur vooral leuke foto’s in: almelo@indebuurt.nl.

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar:

Redactie indebuurt Almelo

t.a.v. kerstkaartenactie

Het Baken 3

7607AA Almelo

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten in de brievenbus stoppen bij de bibliotheek van Almelo (Het Baken 3). Ook kun je de kaarten inleveren bij de stadswinkel van Almelo Promotie (Grotestraat 118). Deze winkel (mét fanshop van Heracles) is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Indebuurt-brievenbus

Je kaarten doe je in de speciale indebuurt-brievenbus. Vergeet niet (als je dat wilt) je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen! Alvast heel erg bedankt dat je mee wilt doen aan onze kerstkaartenactie. We maken vele ouderen in Almelo blij!

Met Kaartje2go.nl kan je een gratis kaartje versturen

door Martijn de Lange

indebuurt.nl/almelo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden