Professionele en ontspannen sfeer


<p>Meris Avdic: &#39;&#39;Een keuken is het kloppende hart van je huis. Hier komt iedereen na een drukke dag aan tafel gezellig samen.&#39;&#39;&nbsp;</p>

Meris Avdic: ''Een keuken is het kloppende hart van je huis. Hier komt iedereen na een drukke dag aan tafel gezellig samen.'' 

(Foto: )

Professionele en ontspannen sfeer

Bij Keuken Kampioen Almelo heerst een professionele maar ook ontspannen sfeer. "Een klant heeft een keer in de showroom avondeten voor ons bereid, terwijl ik met zijn vrouw de ontwerpmogelijkheden doorliep”, zegt de goedlachse bedrijfsleider Meris Avdic."

Almelo - Dat hier zo'n open sfeer hangt, komt volgens Meris deels door het jonge gedreven team. ''Wij zijn up to date met de laatste trends en willen die droomkeuken graag voor iedereen waar maken. Meedenken in het thuisplaatje is erg belangrijk. Een keuken is het kloppende hart van je huis. Hier komt iedereen na een drukke dag aan tafel gezellig samen. Zelf ben ik een jonge vader en met een dochter van drie weet ik dat voor gezinnen efficiëntie in de keuken ook erg belangrijk is. De ruimte zo optimaal benutten met daarbij ruime opbergmogelijkheden. Iedereen woont anders en ook voor een praktisch keukenblok in een eengezinswoning kun je bij ons prima slagen. Het opdoen van keuken inspiratie is waar iedere zoektocht naar een nieuwe keuken begint. Er valt namelijk ontzettend veel te ontdekken op het gebied van keukenstijlen, de opstelling en indeling, keukenkastjes, kleuren, materialen en keukenapparatuur. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden stel je altijd een keuken samen die aan alle wensen voldoet. Onze keukenspecialisten bij Keuken Kampioen Almelo helpen je hier uiteraard graag bij. De keukentrend op dit moment is modern met donkere tinten, passend in een robuuste industriële stijl. En uiteraard blijven landelijke keukens ook tijdloos. Het mooie van Keuken Kampioen is dat de keukens van topkwaliteit zijn. Ze komen uit eigen fabriek en hebben 5 jaar garantie met een levenslange service. Daarnaast is de apparatuur altijd tegen de laagste internetprijs en doen wij niet aan aanbetalingen. Bij Keuken Kampioen Almelo koop je een gedegen keuken die levenslang mee kan gaan. Kijk en als je dan ook nog zo`n jong gedreven team hebt als wij hier, dan overkomt het ons zo maar dat er voor ons wordt gekookt door de klant. Hoe leuk is dat”, zegt Meris met een brede glimlach.

Woonboulevard Almelo is volop in ontwikkeling tot Lifestyle Boulevard. Dit houdt in dat het traditionele winkelen op de Woonboulevard verleden tijd wordt. Niet alleen de rotonde en parkeergelegenheid worden aangepakt, maar ook de gehele boulevard krijgt een complete make-over.

Deze week brengt het Almelo's Weekblad een bezoek aan de Keuken Kampioen Almelo.

Van Woonboulevard tot Lifestyle Boulevard

'De keukentrend op dit moment is modern met donkere tinten'

door Juliette Vrijhoeven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden