<p>ONE Twente zet zich in voor zelfstandig professionals in de regio Twente. Iedere zp’er die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is van harte welkom. ONE Twente heeft vele tientallen leden die vele verschillende beroepsgroepen vertegenwoordigen.“ ONE Twente is een prachtig mooi netwerk waarin ondernemers de kans krijgen zich te profileren, samen te werken en kennis te delen zodat men zichtbaar wordt vanuit hun specifieke talenten en expertises. Een fantastisch mooie kans om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen’’, volgens voorzitter Sandra Dwars Voor meer informatie over ONE Twente kan er ook contact worden opgenomen met Sandra. Bel dan met 06-15006650.<br><br></p>

ONE Twente zet zich in voor zelfstandig professionals in de regio Twente. Iedere zp’er die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is van harte welkom. ONE Twente heeft vele tientallen leden die vele verschillende beroepsgroepen vertegenwoordigen.“ ONE Twente is een prachtig mooi netwerk waarin ondernemers de kans krijgen zich te profileren, samen te werken en kennis te delen zodat men zichtbaar wordt vanuit hun specifieke talenten en expertises. Een fantastisch mooie kans om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen’’, volgens voorzitter Sandra Dwars Voor meer informatie over ONE Twente kan er ook contact worden opgenomen met Sandra. Bel dan met 06-15006650.

(Foto:)

Nieuwe regels voor zp'ers: online uitleg bij ONE Twente

Frank Alfrink van ZZP Nederland en Wim Selfhout (grote foto) van ONE Twente verzorgen op maandagvond 23 november een online duopresentatie over de nieuwe wetgeving voor zp'ers. Ook wordt er informatie gegeven over ZZP Nederland.

Alfrink is directeur van ZZP Nederland en Selfhout is eigenaar van BPF Advies en Opleidingen. Selfhout is tevens penningmeester van ONE Twente, dé belangenvereniging voor zelfstandig professionals in Twente.

‘'De zelfstandig professional krijgt de komende tijd te maken met verschillende ontwikkelingen in de wet- en regelgeving die hem of haar direct raken'', zo legt Selfhout uit. ‘'De overheid knaagt aan de zelfstandigenaftrek, wil een verplichte verzekering voor arbeidsongeschiktheid invoeren en een strak kader introduceren om te beoordelen of de zelfstandig professional als werknemer of zelfstandig ondernemer moet worden gezien.''
Stichting ZZP Nederland behartigt landelijk de collectieve belangen van zelfstandige ondernemers met als speerpunt de belangen behartiging binnen de politiek. Alfrink: ‘'Met bijna vijftigduizend aangesloten zelfstandig ondernemers is Stichting ZZP Nederland de grootste onafhankelijke belangenbehartiger met als doel stimulering van het ondernemerschap, bieden van ruimte voor ondernemers, verbetering van de positie en het imago van zelfstandige ondernemers en bestrijding van schijnconstructies.''
Naast belangenbehartiging biedt ZZP Nederland allerlei diensten naar keuze om af te nemen op het gebied van ondernemerschap: van belastinginformatie tot verzekeringsadvies, van startersbegeleiding tot incasso, van algemene voorwaarden tot contractvorming.
Online bijeenkomst via ZoomAlfrink en Selfhout beginnen hun verhaal voor ONE Twente op maandagavond 23 mei om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden en niet-leden van ONE Twente kunnen zich aanmelden voor deze online bijeenkomst. Niet-leden betalen 7,50 euro om mee te doen.

Wie besluit lid te worden van ONE Twente krijgt dat bedrag teruggestort.

l.

Iedereen kan zich aanmelden voor online bijeenkomst ONE Twente, hét netwerk voor zp'ers

De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Dat is een online platform voor videobellen. Als je je via de website van ONE Twente hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link. Zoom werkt ook op de mobiel. Aanmelden gaat via de website www.one-twente.nl.


Maandagavond 23 november duopresentatie via zoom

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden