<p>Nico Meyners: ''Wij nemen alle tijd en zorgen dat de afwerking perfect is.''</p>

Nico Meyners: ''Wij nemen alle tijd en zorgen dat de afwerking perfect is.''

(Foto:)

Parketwereld voor perfecte afwerking

Het team van Parketwereld Almelo bestaat uit vakmannen en geen praatjesmakers. Daar is bedrijfsleider Nico Meyners trots op.

Almelo – Op zoek naar een nieuwe houten vloer? Bijvoorbeeld een prachtige visgraatvloer? Of liever pvc, laminaat, vinyl of kurkvloer? Parketwereld Almelo heeft het allemaal in huis. Ze hebben daarnaast ook jarenlange ervaring. Dat laatste maakt net hét verschil.
Parketwereld Almelo ziet het leggen of renoveren van een vloer als een echte ambacht en zorgt ook voor de juiste nazorg qua onderhoud of bewerking. “De snelle jongens, dat zijn onze concullega`s. Daar willen wij verder uiteraard geen woorden aan vuil maken, maar dat zijn wij niet. Wij nemen alle tijd en zorgen dat de afwerking perfect is. Daar staan wij als Parketwereld echt om bekend”, aldus Nico Meyners.
Vandaar dat Parketwereld ook diverse mooie klussen op haar naam heeft staan. Van vloerrenovatie in monumentale villa’s tot prachtige dempvloeren op zeven hoog. “Als vakidioot weet je al snel wat bij je klant en zijn of haar huis past. En ook wil je dat deze klant niet in valkuilen valt, want erg goedkoop is uiteraard op langere termijn duurkoop. Dit betekent overigens niet dat wij niet kunnen concurreren met scherp prijzen. Wij laten in onze winkel diverse vloeren zien. Een voorbeeld van vloeren die momenteel weer helemaal in zijn, zijn de tapisvloeren. Tapisvloeren zijn traditioneel gelegde vloeren. Deze vloeren zijn 6 millimeter dik en de breedtes variëren van 7 tot en met 14 centimeter. Ze zijn verkrijgbaar in de meest gangbare houtsoorten zoals eiken, beuken, essen, afrormosia, afzelia, basralocus, billinga, kambala, mahonie, muteneye, padoek en wengé.
‘’Tapisvloeren worden verlijmd en gespijkerd op een ondervloer welke wordt verlijmd en/of gespijkerd de bestaande vloer van de woning. Na het leggen van de vloer wordt deze geschuurd en afgewerkt naar keuze. Deze vloer kan zeer strak en precies worden gelegd zonder vellingkant en vertoont weinig werking en kraakt niet tot nauwelijks. Kijk, en dat willen we hebben”, zegt Nico met een tevreden glimlach.
Het team van Parketwereld renoveert naar wens ook uw trap met hout of pvc. In de winkel in Almelo kunt u verder kiezen uit vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie.
“Wij nodigen iedereen die op zoek is naar een gedegen vloer graag vrijblijvend in onze winkel op Woonboulevard Almelo uit. Zodat wij in alle rust gedegen advies kunnen geven, waarna de klant zelf kan beslissen of dit is wat hij of zij zoekt.”


Woonboulevard Almelo is volop in ontwikkeling tot Lifestyle Boulevard. Dit houdt in dat het traditionele winkelen op de Woonboulevard verleden tijd wordt. Niet alleen de rotonde en parkeergelegenheid worden aangepakt, maar ook de gehele boulevard krijgt een complete make-over.

Deze week brengt het Almelo's Weekblad een bezoek aan Parketwereld Almelo.

door Juliette Vrijhoeven

Parketwereld renoveert naar wens ook trap met hout of pvc

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden