ATC Veenhorst zit aan de Veenenlandenweg 3 (www.atc-veenhorst.nl).
ATC Veenhorst zit aan de Veenenlandenweg 3 (www.atc-veenhorst.nl).

Jeugd ATC Veenhorst verkoopt 1132 clubloten

Algemeen

Almelo - Tennisvereniging ATC Veenhorst heeft het jaar 2022 afgesloten met een ‘oliebollenevent’. Daarbij ging het om oliebollen, spelletjes, gezelligheid, tenniswedstrijden en de uitslag van de Grote Clubactie. “Dit jaar werden maar liefst 1132 loten verkocht, daarmee verdient de club ruim 2674 euro! De afgelopen jaren hebben we van de opbrengst ons tennispark nog mooier kunnen maken, activiteiten georganiseerd en diverse materialen voor de jeugd gekocht. Van de opbrengst wordt dit jaar onder meer een leuke dag op ons tennispark georganiseerd voor onze basisschool-jeugdleden. Samen met de oudere jeugd zoeken we ook naar een mooie bestemming voor het geld, bijvoorbeeld een dagje naar een officieel toernooi’’, aldus de tennisclub.

Zo’n 50 kinderen sloten het jaar feestelijk af tijdens het oliebollenevent. “Natuurlijk werd het publiek getrakteerd op spannende wedstrijden waarmee mooie cadeaubonnen gewonnen konden worden. ATC Veenhorst is een actieve en gezellige club met bijna 700 leden, waarvan een vijfde deel jeugd is. Het doel van de vereniging is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met tennis en padel. De jeugdcommissie doet dat door jaarlijks veel activiteiten te organiseren, waardoor de jeugd met elkaar plezier beleeft aan tennis.’’

Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 4 uur geleden
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' gisteren
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19