<p>Amslod verzorgt vanaf de Woonboulevard Almelo perfecte e-bikes voor iedereen.</p>

Amslod verzorgt vanaf de Woonboulevard Almelo perfecte e-bikes voor iedereen.

(Foto: )

Gedegen e-bike voor iedereen

Almelo - Geen obstakels voelen om lange afstanden te kunnen rijden; Amslod Almelo helpt daarbij. Dé E-bikespecialist van Almelo verzorgt met plezier diverse proefritten.
Advies op maat, in alle rust en naar wens in eigen omgeving uitproberen, dat vindt het team van Amslod heel belangrijk. ''Ieder mens is anders en een gedegen elektrische fiets moet de klant voorzien in al zijn of haar wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld keuzes uit midden en voormotorfietsen. En kan alles op maat afgestemd worden. En omdat de fietsen rechtstreeks van de Nederlandse fabriek afkomen, scheelt dat direct 40 procent prijsvoordeel'', aldus Amslod dat sinds 2015 in landelijk is gegroeid tot een van de grootste e-bikemerken en sinds anderhalf jaar gevestigd op Woonboulevard Almelo.
De ANWB waardeert Amslod e-bikes met hoge cijfers en uit de accutest van Kieskeurig.nl komt de accu van Amslod als beste uit de bus met een 9.0.
Amslod: "U bent meer dan welkom voor een gratis proefrit, want beleven is erg belangrijk. Na aanschaf van uw Amslod-fiets verlenen wij een uitgebreide service aan huis. Reparaties aan uw e-bike kunnen immers het best gerepareerd worden door de fabrikant zelf. Waar u in Nederland ook bent; thuis, op uw werk of op uw vakantieadres in Nederland; onze mobiele servicemonteurs zijn altijd dichtbij.''

Amslod Almelo, dé E-bikespecialist van Almelo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden