Foto:
aangeboden door Strass-paintings.nl

Laat je geliefde weten dat je aan hem/haar denkt

De herfst is weer aangebroken en iedereen zit weer veel thuis. Het is in deze tijd niet zo gemakkelijk om je vrienden en familie regelmatig te zien. Om ervoor te zorgen dat je geliefden zich niet eenzaam gaan voelen is het zeker in deze tijd goed om te laten weten dat je ze niet vergeten bent. 

Een nieuwe creatieve hobby

Zelf zit je natuurlijk ook meer thuis vanwege het weer of vanwege de corona situatie. Al je lievelings programma’s heb je waarschijnlijk al gezien en het park in de buurt ken je ook op je duimpje, dus het is tijd voor een nieuwe hobby. Een steeds populair wordende hobby is diamond painting. Je beplakt dan een canvasdoek met kleine facet geslepen steentjes. Op het canvasdoek is een afbeelding geprint en dit doek is bedekt met een harslaag zodat de steentjes blijven plakken. Door de slijping weerkaatsen de steentjes het licht. Dit zorgt voor een prachtige glinstering. De perfecte creatieve bezigheid dus voor jong en oud! 

Geef een diamond painting schilderij cadeau

Om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt én om zelf creatief bezig te zijn, kan je een diamond painting schilderij voor iemand maken. Kies dan een afbeelding waar de ontvanger extra blij van wordt. Een diamond painting schilderij kan van elke foto gemaakt worden, dus ook eigen foto’s zijn mogelijk. Met een heel schilderij ben je waarschijnlijk wel even zoet, dus als je iemand op de korte termijn wil verrassen kan je beter voor een kleiner product kiezen.

Stuur een diamond painting kaartje naar je geliefde

Er zijn ontzettend veel producten die je met diamond painting steentjes kan beplakken, zoals sleutelhangers, tissueboxen, nachtlampjes of stickers. Maar het meest geschikt om te laten weten dat je aan iemand denkt zijn waarschijnlijk wel de diamond painting kaarten

Het voordeel is dat je er geen maanden mee bezig bent, maar toch een origineel kaartje naar iemand op kan sturen. Dat is toch veel leuker dan een standaard kaart uit de supermarkt? Diamond painting kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende printjes, om het leuk voor iedereen te maken. Is dit niet creatief genoeg voor je? Beplak dan eens een blanco kaart met je eigen design. Of ga toch voor een groot doek en geef het schilderij de eerstvolgende keer dat je de persoon ziet cadeau...

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden