<p>Bedrijfsleider Richard Dekker: &#39;&#39;Door de megaheropening zijn diverse artikelen gigantisch afgeprijsd.&#39;&#39;</p>

Bedrijfsleider Richard Dekker: ''Door de megaheropening zijn diverse artikelen gigantisch afgeprijsd.''

(Foto: )

Grootste Jysk van Twente in Almelo!

De grootste Jysk van Twente heeft haar deuren op Woonboulevard Almelo geopend. Jysk 3.0 is een feit.

- De verhuizing had wat voeten in de aarde en ook de verbouwing was een megaklus. Maar met deze mooie grote winkelformule is bedrijfsleider Richard Dekker erg trots op het eindresultaat. Want wat vind je niet in deze grootste Jysk? van Twente. “In onder meer Arnhem en in het westen van het land bestonden deze Jysk 3.0-formules al langer, maar het is fijn dat wij op Woonboulevard Almelo nu ook deze winkel van 1.300 vierkante meter hebben. Want alles is ruim, het assortiment is ruim en de winkel is praktisch ingedeeld in verschillende afgescheiden afdelingen. Denk aan een uitgebreide home-afdeling met meubelen en klein meubelen. Een zeer uitgebreide homedeco-afdeling, een uitgebreide matrassenafdeling en een afdeling met diverse seizoenartikelen, waaronder nu al gezellige kerstsferen.”
Bedrijfsleider Richard Dekker geeft aan dat Jysk al 10 jaar op Woonboulevard Almelo gevestigd is, maar dat hij erg blij is dat er voor Almelo is gekozen om deze Jysk 3.0 te openen. “Door de megaheropening zijn diverse artikelen gigantisch afgeprijsd, wat een bezoek aan onze winkel nog aantrekkelijker maakt. Jysk vindt dat goede kwaliteit geen fortuin hoeft te kosten. Onze kwaliteitsproducten zijn vergelijkbaar met de dure alternatieven, maar dan met een gunstiger prijskaartje. Jysk kan de prijzen laag houden en hoge kwaliteit bieden door groot in te kopen en met eigen merken te werken. Al deze factoren maken dat onze klanten kunnen profiteren van geweldige aanbiedingen en besparingen”, aldus Dekker.
Dekker: ‘’Wij werken in Almelo met een leuk vast team en allemaal hebben wij de schouders er onder gezet om tot dit mooie eindresultaat te komen. Dat zorgt ervoor dat wij met veel trots en uiteraard op gepaste anderhalve meter onze klanten graag rondleiden.”
Ook geeft Dekker aan dat hij nog extra personeel kan gebruiken. Dus mocht je het leuke team van Jysk willen versterken dan kun je een e-mail sturen naar marketing@woonboulevardalmelo.nl.Woonboulevard Almelo is volop in ontwikkeling tot Lifestyle Boulevard. Dit houdt in dat het traditionele winkelen op de Woonboulevard verleden tijd wordt. Niet alleen de rotonde en parkeergelegenheid worden aangepakt, maar ook de gehele boulevard krijgt een complete make-over.

Deze week brengt het Almelo's Weekblad een bezoek aan Jysk.

Van Woonboulevard naar Lifestyle Boulevard

'Jysk vindt dat goede kwaliteit geen fortuin hoeft te kosten'

door Juliette Vrijhoeven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden