<p>Het Paleis heeft intussen vier vestigingen.</p>

Het Paleis heeft intussen vier vestigingen.

(Foto: )

kort nieuws

Het Paleis

- Bij kinderopvang Het Paleis is vorige week feest gevierd in verband met het 10-jarig bestaan. "Elke dag werden er op alle groepen leuke spelletjes gedaan. Bij een speelgoed verhuurbedrijf zijn allerlei spelen gehuurd, zodat elke dag weer een nieuwe verrassing had. Bij een feest hoort natuurlijk ook iets lekkers en daarom was er elke dag naast het gezonde fruit van alles te snoepen en te drinken'', aldus David van Kaam.

De Stam

- Café De Stam vertoont zaterdag 17 oktober de voetbalwedstrijd Heracles Almelo - RKC Waalwijk op meerdere grote schermen. "Mocht je vooraf een hapje willen eten, dat kan tegenwoordig ook bij De Stam'', zegt Toon Eppink. "In samenwerking met onze buren van The Shamrock hebben we een mooi barmenu samengesteld.'' Aftrap 20.00 uur.

Krikkenhaar

- Natuurvriendenhuis Krikkenhaar houdt op zaterdag 31 oktober middag een Halloween knutselmiddag en -kaboutertocht. "Je mag verkleed komen en je kunt geschminkt worden'', aldus de 'vrienden'. Van 15.00 tot 18.30 uur, inclusief pompoenen uithollen en heksensoep. Kosten 5 euro, graag aanmelden voor 24 oktober via: act.krikkenhaar@nivon.nl..

Korfbal

- De korfballers van AKC spelen zaterdag 17 oktober in Enschede tegen Rigtersbleek. "De Enschedeers begonnen de competitie met een tweetal nederlagen, maar hebben zich daarna sterk hersteld en de laatste wedstrijden goede resultaten behaald'', zegt Harm Kosters. "In een ver verleden was Rigtersbleek vele jaren de toonaangevende korfbalclub uit het oosten, maar werd het daarna overvleugeld door verenigingen als DOS/WK en ook AKC. Dat zegt uiteraard niets over de komende ontmoeting. Maar gezien de goede vorm van de Almelose club die het presteerde de eerste vijf wedstrijden in de 1e klasse A in winst om te zetten is het achttal van coach Ewald Leus toch lichtelijk favoriet.''

Uitgekookt

- Maaltijdaanbieder Uitgekookt is onlangs door de 100.000 klanten grens gegaan. Een mijlpaal voor het familiebedrijf, waar gezond en lekker eten al zes generaties in de familie zit. Een optie die steeds meer in opkomst is, zijn aan huis geleverde gezonde kant- en klaar-maaltijden, zoals die van Uitgekookt. Het bedrijf belooft altijd vers, met minimaal 200 gram groente en zonder onnodige toevoegingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden