<p>Viool leren spelen kan uitstekend bij Kaliber in Almelo. (Foto: Kaliber)</p>

Viool leren spelen kan uitstekend bij Kaliber in Almelo. (Foto: Kaliber)

(Foto: )

Vriendenweek bij Kaliber: gratis vioolles!

Kaliber Kunstenschool houdt in Almelo een heuse 'Vriendenweek'. Tijdens deze Vriendenweek worden zogenaamde 'open lessen' aangeboden. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken wat met Kaliber allemaal aanbiedt. Bijvoorbeeld een gratis les viool.

- "De viool is een instrument dat je echt raakt'', zegt Djuna ter Beke van Kaliber Kunstenschool. "Het geluid is heel mooi en puur. Maak kennis met de viool tijdens de Vriendenweek van Kaliber Kunstenschool en probeer het zelf! Vaak hoor je een viool terug in ensembles en orkesten, maar ook in de pop- en rockmuziek wordt heel vaak een viool gebruikt. Een viool is dus een heel leuk, multi-inzetbaar instrument.''

Om de kennismaking zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Kaliber Kunstenschool tijdens de Vriendenweek open lessen aan.
De open lessen viool worden liefst zes keer gegeven op woensdag 21 oktober. Krzysztof Wagenaar is vier keer de docent. Een open les duurt een kwartier. De lestijden zijn 14.30 uur, 14.45 uur, 15.00 uur en 15.15 uur.

De andere docent van de open les viool is Hrayr Ter-Sarsyan. Die lessen worden woensdag 21 oktober gegeven om 17.00 uur en 17.15 uur.
De locatie waar de open lessen worden gegeven is bij Kaliber aan de Elisabethhof 2 in Almelo. "Meld je aan en kom langs om eens mee te doen en de docent te ontmoeten'', zegt Djuna ter Beke. "Heb je liever een ander moment of een ander strijkinstrument zoals de cello? Neem contact met ons op om een gratis proefles in te plannen.''

Ter Beke somt nog even de extra voordelen op van les bij Kaliber Kunstenschool:
-Naast je wekelijkse les kun je gratis in een ensemble of orkest.
-Lijkt het je leuk om daarnaast nog iets heel anders te doen, zoals zingen, dansen, kunst maken of theater spelen dan kun je met 40% korting nog een groepsles afnemen.
-Je krijgt altijd mogelijkheden om op te treden en podiumervaring op te doen.
(zie www.kaliberkunstenschool.nl/vriendenweek)

van de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden