Afbeelding

Ervaar de unieke antislipcursus bij het Schwarzwald!

Algemeen

Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor spraakmakende bedrijfs- en vrijgezellenfeesten. Daarnaast is het de perfecte vergaderlocatie. Door het diverse aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling.

Neem onze antislipcursus. Het regenachtige weer in Nederland zorgt in het dagelijkse verkeer voor gevaarlijke situaties. Tijdens de antislipcursus verbeter je vaardigheden in de auto, zo ben je voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties. Gedurende de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop. 

Kortom, de antislipcursus is niet alleen leerzaam, maar ook zeer leuk om te volgen!

Naast maximale beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met slipauto’s van de beste kwaliteit en ervaren instructeurs de antislipcursus te laten begeleiden.

Alternatieve activiteiten die het Schwarzwald aanbiedt zijn de 4x4 offroad tour en het quad rijden. 4×4 offroad rijden doe je d.m.v. een Suzuki Vitara Jeep op modderige ondergrond of tegen een steile helling. De quad baan is een echte motorcrossbaan met uitdagende heuvels, (spring)bulten en bochten. Deze activiteiten bieden de ultieme uitdaging op het gebied van het beheersen van een voertuig!

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ of buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn!

Wacht niet langer, maar neem nu contact met ons en beleef een fantastische dag!

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen

Afbeelding
Challenge 14 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 15 uur geleden
Special TV bij RTV Oost!
Geniet van de Special TV Muziekshow op RTV Oost 16 uur geleden
Afbeelding
Almelose Faylinn Pattileamonia is Miss Beauty of Overijssel 2024 19 uur geleden
Afbeelding
Vermaak bij FUN-IE-FIT 3 mrt, 10:19
Afbeelding
Hubert van Mastrigt zet Almelo op de kaart 2 mrt, 10:16
Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia. Eigen foto.
Familieconcert in de Waterstaatskerk 1 mrt, 15:21
Afbeelding
Open dag Trein Hobby Club Almelo 1 mrt, 12:03