Afbeelding

Ervaar de unieke antislipcursus bij het Schwarzwald!

Algemeen

Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor spraakmakende bedrijfs- en vrijgezellenfeesten. Daarnaast is het de perfecte vergaderlocatie. Door het diverse aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling.

Neem onze antislipcursus. Het regenachtige weer in Nederland zorgt in het dagelijkse verkeer voor gevaarlijke situaties. Tijdens de antislipcursus verbeter je vaardigheden in de auto, zo ben je voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties. Gedurende de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop. 

Kortom, de antislipcursus is niet alleen leerzaam, maar ook zeer leuk om te volgen!

Naast maximale beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met slipauto’s van de beste kwaliteit en ervaren instructeurs de antislipcursus te laten begeleiden.

Alternatieve activiteiten die het Schwarzwald aanbiedt zijn de 4x4 offroad tour en het quad rijden. 4×4 offroad rijden doe je d.m.v. een Suzuki Vitara Jeep op modderige ondergrond of tegen een steile helling. De quad baan is een echte motorcrossbaan met uitdagende heuvels, (spring)bulten en bochten. Deze activiteiten bieden de ultieme uitdaging op het gebied van het beheersen van een voertuig!

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ of buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn!

Wacht niet langer, maar neem nu contact met ons en beleef een fantastische dag!

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen

Afbeelding
Een buurtdeelkast op de Schelfhorst biedt uitkomst 27 jan, 11:08
Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 27 jan, 10:44
Afbeelding
Met het volgen van Route 68 valt Het Erasmus te ontdekken 27 jan, 07:19
Afbeelding
Actie Present met Valentijnskaarten 26 jan, 13:00
Afbeelding
Jeugd NK met liefst 330 veldrijders 26 jan, 09:10
Afbeelding
'Bij het groene mbo van Zone. college gaat 't ook echt ergens om' 26 jan, 07:21
Afbeelding
Repair Café de Hagedoorn 25 jan, 15:03
Afbeelding
Nieuwe energie dankzij Open Huis van Kaliber 25 jan, 10:16